Давно не писав. Все ніколи. Але обставини примушують. Обіцяв дружині, що піде в 55 років на пенсію, а це вже через кілька місяців. Майже все життя була вдома при дітях і господарстві. Виховувала дітей, турбувалась, щоби харчувались всим натуральним. Тому мали ми і город, і сад і птицю з худобою. А одружувався я на вчительці гри на фортепіано і концертмейстер, забрав прямо з музичної школи,
І от з ряду об‘єктивних причин і згідно обіцянки дружині будемо продавати кращі залишки нашого великого ще три роки назад господарства, результат 12 років нашої селекції: 5 кітних кіз районованих ламанч (окоти десь через місяць), є годувала кізочка, козел, баран, дві кітні вівці і чотири ярки породи Романівські.
Добрий вечір, яка ціна кізочок і овець?
Дякую.
Пам‘ятаю.
Раніше так і робив.
Не думав, що це об‘ява, ні ціни ж, ні де вони.
Скоро зроблю. Не так просто це. Рідко маємо електрику. Поки встиг у ФБ написати.
Добавляйте у допис контактний телефон, то буде готова об’ява про продаж. На особистих сторінках це робити заборонено правилами форуму.
Я продав всіх за перший день оголошення в ФБ на своїй сторінці.Першу козу забрали за кілька годин місцеві, а інші покидали гроші передоплатою, і забирають. Останні поїдуть в середу. І барана і козла викупили. Просять ще та вже немає.
Такі от справи. В мене була ціна за хороших дійних, як за малих козенят. Просто розпродаж, гуманітарна допомога людям. Готуюсь до дітей за кордон. Просять внуків доглядати. Такі наші роки.
І я обіцяв дружині пенсію з 55 років. В травні 2023 якраз. Руки в неї болять від роботи, хоч і апарат є, спати толком навіть не може.
Моде через якийсь час повернемось. Надто добра в нас сироварня з погрібом. Коли все скінчиться будемо мирне життя настроювати. А поки є кому воювати, то війна буде. Коли немає воїнів чи зброї, укладаються мирні угоди. Чому не можна минути першу фазу і одразу домовлятись?!