Продам високопродуктивну козу. Київська обла.

Якщо ви мрієте про козу зі смачним молоком, довгим лактаційним періодом та гарними надоями - то ця красуня саме для Вас. Але при одній умові до Вас - це любов та дбайливе ставлення.
Звати кізку Джасмін. Вона гідний нащадок своїх високоудійних предків - бабусі Грети, та мами Красуні. Але і сама подарувала високопродуктивних дочок, одна із них Забава - залишається у моєму господарстві.
Джасмін 60%АН і 40%ЗАА. Має широку поставу ніг з об’ємним вим’ям кулястої форми. Сосочкі не великі, але дуже легкодійні та мають широку струю. Доїться легко руками, при доїнні стоїть добре.
На даний час коза покрита 100%АН козлом. Це її четверта вагітність. Багатоплідна ( була трійня, четверня та двійня), але народжує легко, без допомоги. Козенят вигодовує сама, молоко ще й залишається нам.
Причина продажу - велика кількість молока, яке я не встигаю переробити. Бо окрім Джасмін, маю ще три щедрі на молоко кози.

З продажем не кваплюсь. Шукаємо найкращих господарів, які зможуть забезпечити гідне утримання прекрасній тварині.
Ціна на сьогодні 8000 грн.

29 лайков

На козу бронювання.

7 лайков

прив1т…а маленьких продавать не будете?

Доброго дня.
Усіх козенят буду продавати, але це буде на весні. Хіба що залишу козлика, або два, на м’яско.
Але, це трохі не по темі, пишіть у приватні повідомлення.

Джасмін знайшла свій новий дім і сьогодні до нього переїхала.
Я думаю, що їй там буде добре, бо дуже чекали та добре зустрічали.
Нехай все складеться як найкраще.
Тему можна закривати.

11 лайков