На форумі є перевізники, пошукайте. Можу навіть трішки скинути на доставку. Якщо схочете її подивитись можна або ролик записати, або краще по вайберу в режимі реального часу. Але краще всього приїхали , подивилися, забрали. Можу помилятися, але вага її до 40 кг доходить. Є ще одна шоколадна дівчинка, молодша, але теж гарна, і є старша персикова.
Дівці пів року. Вчора вперше загуляла. Продам відсоткову нубійську кізочку - #17 от пользователя Greta
Вітаю.
Зацікавила ваша бежева кізонька.
Ми живемо в 5 км від Яготина, чи можлива доставка?
Давайте телефон в приват, зідзвонимось. Буду там після вихідних всіх пофотографую. За доставку будемо думати.
Бежева Сакура поїхала в дуже гарні руки, у нову домівку. Є ще Вишенька коричнева.
Яка ціна Вишеньки?
Як і було- 4000 грн
Так дивно, якісь замордовані тварини продають люди і по високій ціні, а от такі красуні не можуть знайти собі нових господарів. Парадокс.
Є таке трохи. А може її чекає найкраща господиня в світі? Дівка дійсно дуже гарна, але мені нема її ким парувати. А розумна яка…
Має ще один плюс: гарно відноситься до маленьких діток, веде себе дуже чемно.
Гарні дівчатка, видно що залюблені, добре годовані. А вона ще і вища за всіх.
Нехай знайдуться найкращі господарі для Вишеньки!
Вони всі гарні, але я навіть не пропоную тих менших. Мені б хоч Вишню пристроїти. Хоча і в тих мамки гарні, але вони простіші… хоча, якби було куди я б собі лишила оцю маленьку. Мама в неї зааноламанчемісцева, але легкість і швидкість молоковіддача класні. І лактація довга- рівна, зараз вже запускати треба, а 2 літри дає і це її єдина кізка за 5 років. Але… Попиту в нас великого немає на кіз.
Добрий вечір всі у Вас гарні ,бажаю знайти для них люблячі ручкі
Грета,доброго вечора. Можна ваші контакти? Можете мені в вайбер написати 0682105713. Дякую. Вишенка цікавить