Наталія, скиньте мені в приват, що з натурально мила є в наявності. Дякую
Наташа, вы большая умничка. Всё на столько красиво, что я даже забыла ставить сердечка. Удачи, вдохновения и прибыли вам, в новом деле.
Дякую Сніжана🌹Я так скучила за нашою теплою обстановкою. А то все бігом, бігом.
Наталочка это что-то.Супер!У меня аж дух захватило такая красота и из мыла.Умничка!
Наташенька, круто, класс. Талантище !
Красота неописуемая.
Так воно не тільки красиве як витвір мистецтва, воно ще і як мило за використанням супер. Вже випробували на собі. Дякую ще раз за вашу працю!
Дякую, що написали відгук. Мені дуже радісно, що вам сподобалось.
фффсе, посылочку с тюльпанами получила! Все дошло отлично, букетик уже нашел свое место в ванной. Пахнеееет! Спасибо Наташа за такое чудо!
Дякую, що написали. Головне, щоб подобався і приносив задоволення.
И я похвалюсь, получила свой заказ. Спасибо большое за красоту! Мыло обалденное. Красивейшее, ароматное и очень недорого. Правда такое мыло из-за красоты не хочется израсходовать.
Наталочко,чтобы Вас никогда не болели ручки! Побольше идей и вдохновения!
И отдельное спасибо за подарочек!
Прочитать такі слова -це колискова на ніч. Дякую.
Наталочка , дякую тобі за гарну роботу , пахощі неймовірні , все доїхало без ушкоджень , тепер я буду рада подарувати цю красу своїм дівчаткам !
Дякую Лада за відгук. Мені дуже прємно і радісно, що тобі все сподобалося.
Наташа, скажіть будь ласка, а за який час ви можете зробити такий букет наприклад, як зліва? Вірніше за скільки днів до наміченої події (не враховуючи пересилку) можна робити замовлення?
За два три дня мені потрібно сказать. Я роблю квіти, вони сутки двоє просихають і складаю букет.
Всім привіт. Від сьогоднішнього дня на заказ від 500грн для форумчан скидка10%.
Наташа, мне нужен подарок тематический. Там именинница девушка фотограф и она любит цветы… Можно что либо придумать?