Продам козлика 81% нубійської крові

Козлик родився 3 січня 2020 року в господарстві Добрюша1.Батько Оскар 100% англонубієць,мама Долина 62.5% англонубійської крові.Козлик 81% англонубійської крові.
Козлик має дуже непогані гени і по батьку Оскару- ось туті по Долині ось тут(її батьки з госп.Козий двор,батько Гиви привезений з Голландії,мама в альпійському типі,можу додатково знайти інформацію в господарів на сторінці і кинути посилання) Ціна козлика 4000 гр.

Папа козлика Оскар мама Долина Долина двадцять днів після окоту 3.8 на піку,3.6 стабільно ,5 місяців після окоту 3.6-3.5,cd63102116bc7355a779da3f826ab9dd52e5d6af_2_318x500 Від нових власників Долини:одинадцать месяцев лактации, дойка двух разовая, 2,5 литра Це перший окот мами козлика Раусіка,так його гукали з любов’ю (чи він РАУЛЬ,не знаю)Козлик був проданий в віці двох тижднів,до нас попав у десять місяців.Виріс погано,але попарував кіз в попередньому господарстві,приїхав до нас в десятимісячному віці,готовий парувати всіх.Мусила дати можливість спарувати дві молодих кізки і він заспокоївся.До нас приїхав новий козлик 100-ний,в компанії гарно почали їсти,бігати зі мною,пастися.Живуть дружно,дуже спокійний,ласкавий,обезрожений маленьким.Але роботи в нас нема для нього,навіть не так.Просто сезон держати мені одній важко два козлики.

13 лайков

Все верно написали, только ссылочки на наше хозяйство попрошу убрать и вставить более корректные, если хотите, на его родителей. Так как даны на начало странички, а там более 1000 страниц, и начало не информативно по отношению к данному козлику. А что к нему конкретно относится, люди по этим ссылкам не найдут.
Родился у нас. По удою матери верно написали, фоточки мамы это у нас в хозяйстве ещё сделаны, мама очень хорошая, коза с длинной лактацией. Ею очень довольны люди , которые ее преобрели у нас. Общаюсь с ними.
Фото предков по Оскару и предков по Долине у меня так же есть , Вере скину, заинтересованные могут обращаться к ней.
Хорошая генетика , молочная.

10 лайков

Спасибі Єлисавета,я чомусь позабувала,як ссилки вставляти,мучилась і вимучила,сьогодні постараюсь підправити.Вибачте за незручності,Ви чудова.З Вас треба брати приклад всім козоводам.І світ став би набагато яскравішим. :heart:

4 лайка

Гарний козлик, а головне СПОКІЙНИЙ. Хозяйсво між ніг у нього гарне, у його дочок теж мають бути гарні вимячка, а з такими генами і удой непідведе якщо кормити добре. Хто хоче пятнастих дітлахів? Купуйте - це вигідна купівля. Весною цим красенем можна покрити, а на осінь буде гарна малеча, можна і зараз покривати у кого кози у дівках ходять.

7 лайков

Рауль чекає свій постійний дім.Він буде гарним господарем гарему.Спокійний,їстовитий,дружелюбний,можна вигулювати як собаку і без поводка,куди я,туди він.А молочні лінії говорять самі за себе.

3 лайка

Вера,когда сделаны фото козлика ?..Вы пишите что ему уже через 8 дней исполнится год,но на фото снег и я лично вижу размерами 3 или 4 месячного козлика,еще раз уточните дату рождения,спасибо.

1 лайк

Фото зроблено 19 листопада,коли попав до нас,звичайно він підріс трошки.А так невеликий,але сформований гарно і дорослий майже.Він попав до нас випадково,чи доля дала йому шанс.Хай росте,хоч мені і тих нелегко годувати.На днях спарувала ним саму більшу 75% ну козу,її козеняток продала,а вона як з розуму зійшла,четвертий раз гуляла і так,що біжить як кінь,очі сіпаються,невміняєма днів два.Коза гарна,то я рішила,хай хлопчик попрацює.

6 лайков

Козел справився.22 дні,коза прямо спокійна,підлежує собі,а то була ніби з цепа
зірвана ,на кінець травня надіємся на малишат.:smiley:Підріс,має гарну арку,00 вилиняли,гладесенькі,широкі,гарної форми.

3 лайка

Эта тема была автоматически закрыта спустя 38 дней. В ней больше нельзя отвечать.