Продам дорого дві нубійки Аммальгаму і її доньку Афіну. Аммальгама після 4 окоту, донька первістка. У дівчат смачне молоко. Підходит і для варіння твердого сира і для сепаратора.
Хотілось би щоб господарі були із форуму і люди які розуміються в нубійських козах. Вони всі мої любимки і хочеться хоч трішечки слідкувати за їх життям.
Важко продавати, але таке наше життя.
Фото будуть пізніше.
Еще забыла написать у нас в основном выпас. Девочки к привязи не приучены.
Прочитала історію за ноутбук і до мене прийшла ідея.
Нам потрібні велосипеди.
Якщо хтось має нормальні велики не дитячі, можливий обмін, тільки в хороші умови.
Інна, які ж вони у вас красуні, кОхані, доглянуті, скільки труда в них вкладено, нехай їм знайдуться достойні руки, які будуть їх цінувати.
Дякую!
Надіюсь на хороших нових господарів.
Нажаль на сьогодні дійних непродаю. Помоніторила ринок, просто розумію що через рік сама буду шукати і хороших кіз не знайду. Кіз буде багато але смесь бульдога з носорогом. Я своїх знаю і знаю як зними добитись хороших результатів.
На сьогодні поки що. Можу поділитись дівчатами до яких я менше звикла.
Злата 1.2роки
Мірабелла 1.4рок
Продаю не срочно. Ціна 7000тис за одну. Покриті будуть +500грн. Кози спокійні. Привчені що діти їм лізуть в душу. Обезрожені, і зараз з початком гону, дівчатка не бьються так жостко як рогаті кози.
Ось і настала осінь.
У нас майже всі кізки огуляні. Феромони Річарда зробили свою справу.
Люди, кому справді потрібні добрі кізки, пишіть чи дзвоніть 096 519 57 28.
Розгляну різні варіанти. Можливо передача в люблячі руки, головне людям, що дійсно розуміють у козах, а не в череду де “много да дурного”.
Також шукаю сім’ю чи гарем для Річарда. Шикарний козел робить класних діток. Якби не війна, я б позбулася Боніка, а не Річчі. Але мої кози якщо залишаться на сусідку чи моїх родичів, з Річчі їм буде важко. Його треба просто розуміти – це не всім дано. Наголошую мені гроші за нього не потрібні, але потрібні нормальні умови для нього.
Наголошую кози не пристосовані до привязі або до самотньості.
Сегодня говорили с новым будущим хозяином Риччи. Надеюсь все будет хорошо, и он через дней 20 уедит в новую семью.
Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.