Продаються кізочки. 1. Дві сестрички народились 21.03.2021р.н. в трійні мама (ламанча) , папа (ламанча). Перша кізочка ельфік безрога ціна 1000, друга кізочка вушка вертольотік ( можлило були родичі не ламанчі, сказати точно моду тільки про батьків), буде з ріжками ціна 500 грн. Фото вимені мами на другий день, кізочки під козою і мені лишається літр молочка.
- Кізочка 50% нубієчка, 12,5% зааненка та 37,5% ламанча (лінія Ветки) народилась 31.03.21р. одненька майже 4 кг, під козою, буду де з ріжками Продаж лише до місяця, тоді лишається вдома.Мама коза 75% нубійка з гарним кріпленням вимені, без кармана. Папа Кокос з господарства Лади (Ладні ламанчі Обухова).
Дві сестрички поіхали до нових господарів лишилась нубієчка
Ціна кізочки 1500 грн., якщо забере найближчим часом…
Сьогодні кізочкі 10 днів, ввечері скину нові фото, дкже дуже чекає гарні та люблячі ручки.
Юлічка, а скільки дає молока мама кізочки?
Скільки кізочка має % нуб крові?
Дає 1-1,2 л молочка і кізочка під нею, малявка 50% нубійка, 12,5% зааненка і 37,5 ламанча.
Продається козлик, народився 12.04.21 р. вага при народженні 3650, одинець. 50% нубієць 25% альпієць, під козочкою.
Ціна кізочки до Пасхи 1000 грн.
На кізочку бронь до Пасхи.
Бронь на кізочку знята, Камочка в продажі.
В продажі лишилась тільки Камочка. З нетерпінням чекає свою хазяічку)
Сьогодні і завтра ціна Ками 500 грн.
Яке миле дитятко! Жаль що ви далеко. Я б забрала.
Невже нікому непотрібна така гарнюня майже в подарунок(
Ціна на Каму повертається до Пасхи 1000.
Камочкі місяць, росте, ість уже все , що і дорослі. Ціна з сьогоднішнього дня +50 грн кожен день.