Продаємо козу Майку. 75 % альпійської крові, зараз після другого окоту 29.04.22р. дає 5+ л. молока за день при трьхразовому доїнні. Генетично комола, спокійна . утримується без випасу, на вигулі. Молоко смачне, без запаху. Коза проглистогонена.
Дід і батько - козли з Лукачівки ЕКО, бабка - коза “полтавської” породи Беліз, високоудойна коза, мама - Ліра, після другого окоту 6+л.
Все про наших кіз є на сторінці “Кози над Тікичем”.
Продаємо в зв"язку зі станом здоров"я господарів, залишаємо собі одну козу.
Фото додам тут або зацікавленим на вайбер.
Ціна 6500 грн. Можливий розумний торг. Є лавка- станок для доїння…
Тел… вайбер, телеграм 096 545 76 78.
Знаходимось Черкаська обл. Лисянка .
Чому ж так далеко… щоб трішки ближче, навіть не задумуючись купила б😞
Пошукайте попутний транспорт на Бла-бла карі. Дуже дешево, як для такої молочної кози. І точно знаєте, що там кози правильно вирощені и годуються, як у ресторані.
Інно, я знаю що в Олі все ідеально, тільки приклад брати.
Інна, можливо і не у ресторані, але завжди нагодовані вперед господарів. Зараз зерна хоч і три рази, але трошки. Якби я давала їм зараз як в минулому році, то було б 7 як у їхньої мами. Там потенціал є. На вигляд худуваті, як і всі молочні кози.
Майку в минулий сезон запускала примусово після 2-х місяців кітності, починали з трьох літрів. Та кому цікаво, у мене все записано в журналі. Яка коза скільки молока дала за день, який сир і скільки зробила, коли нігті стригли, коли “друзєй” ганяли. Мені нема чого ховатися, на все знайдеться свій покупець.
Майка сьогодні 6,130 кг! Одна коза за ціле стадо.
Завтра пофоткаю.
У нас у людей не всі корови так дояться.
Зараз люцерну прив"ялену стали давать на ніч, а так суданку, гіллячки, якийсь бур"ян (молочай, осот, щириця, лобода),все, що на городі знайду, раз на день соняшник, кози і стебло молоде їдять. Пирій уже старий, ніхто його їсти не хоче. Хоча сіно на ніч іде на ура.
Ой, не травіть душу, й так весь день думаю за Вашу козу, навіть доставку тварин в інтернеті шукала, але нічого не змогла знайти.
Ліра це дійсно особлива коза, для мене так точно! У моєму господарстві є її дочка Шевроле, то вона сама спокійна і голос її чутно дууууже рідко! Через два місяці повинна котиться. Надіюсь що буде як її мама по молочності!))
А Ольга справді дуже хороша і відповідальна! Багато чого мені підказувала за що їй велике ДЯКУЮ!
Надя, рада бачити тебе на форумі.
Вчора окотилася сестричка вашої Шевроле, в іншому господарстві… Напишу тобі в вайбер.
Вибачте, дві фото однакові, видалити невмію.
Фото до ранкового доїння і після. Ронком видоїла 2, 560 кг.
Сьогодні Майка поїхала в новий дім в Полтавську область.
Спасибі всім. Тему можна закрити.