Перевірений козел Тамерлан 75 АН%

Продам козла Тамерлана 75% нубійської крові. Вік 10,5 місяців. Куплений у віці 1 місяць у Олічки, у хозяйстві “Коза-юа” .Випоєний молоком до 5,5 місяців. Причина продажу - хочу залишити собі його доньок. Детальніше про батьків козла можна дізнатися тут: 75% англо-нубийские козлята, родились 29.04.2020г. | Хозяйство "Коза-юа"
Козлик вже має власних діток, можу показати фото. Повністю готовий до продовження роду. Шукає гарних господарів. Тільки на розвід і тільки у гарні ручки. Ціна 3000 грн. Місцезнаходження Житомирська область. (upload://l6PP0y0UjvMV6oQ8gzfxG47yIwA.jpeg)

22 лайка

Де проживаєте? Цікавить козлик

1 лайк

Житомирська область Житомирській район село Корчак 15 км від Житомира)

Форумчанам знижка 500 грн на козла

в четверг приїду подивитись

3 лайка

Будь ласка) Я поки вдома ще цей тиждень) ви звідки?

Так ви приїдете дивитися? Мій номер телефону на всякий випадок 0683110529

Не приїду дитя захворіло, цілу ніч була температура! Вибачте!

1 лайк

Козлик все ще чекає новий гарем. Дорослий гарний козел, який непотребує випоєння молока. Не шкодний…за весь час, що у нас був ні разу нічого не ламав, спокійний та дуже люблячий. До кінця березня 2500 грн :smiling_face_with_three_hearts:

1 лайк

Осі він маленький був

8 лайков

Козел все ще шукає новий дім :heart:
Знижка діє тільки до кінця березня)

Ще трохи нових фото

13 лайков

Дає прекрасне потомство :smiling_face_with_three_hearts:

9 лайков

Нагадую, що така ціна тільки до кінця березня :heart:
Приїжджайте, забирайте додому красеня😍

1 лайк

5 лайков

Це він в п’ять місяців вже покривав кіз?Вибачте що не в тему,цікаво)Яка в нього вага тоді була?

1 лайк

Його батько нубієць в 6 місяців покривав, бо в 6 місяців до нас приїхав :slight_smile: Якби раніше приїхав - то може раніше і покрив би. Та і дядько в нього теж ранній.

4 лайка

Чесно незнаю вагу🙈
Але покрив рано👍
Все добре, козенята гарненькі, здорові :heart:

2 лайка

Дякую за відповідь :smiling_face_with_three_hearts:, а то я трохи сьогодні забігалася.

2 лайка

Знижка до неділі :relieved:
Далі ціна козла 3000 грн🥰

2 лайка