Продам козла Тамерлана 75% нубійської крові. Вік 10,5 місяців. Куплений у віці 1 місяць у Олічки, у хозяйстві “Коза-юа” .Випоєний молоком до 5,5 місяців. Причина продажу - хочу залишити собі його доньок. Детальніше про батьків козла можна дізнатися тут: 75% англо-нубийские козлята, родились 29.04.2020г. | Хозяйство "Коза-юа"
Козлик вже має власних діток, можу показати фото. Повністю готовий до продовження роду. Шукає гарних господарів. Тільки на розвід і тільки у гарні ручки. Ціна 3000 грн. Місцезнаходження Житомирська область. (upload://l6PP0y0UjvMV6oQ8gzfxG47yIwA.jpeg)
Де проживаєте? Цікавить козлик
Житомирська область Житомирській район село Корчак 15 км від Житомира)
Форумчанам знижка 500 грн на козла
в четверг приїду подивитись
Будь ласка) Я поки вдома ще цей тиждень) ви звідки?
Так ви приїдете дивитися? Мій номер телефону на всякий випадок 0683110529
Не приїду дитя захворіло, цілу ніч була температура! Вибачте!
Козлик все ще чекає новий гарем. Дорослий гарний козел, який непотребує випоєння молока. Не шкодний…за весь час, що у нас був ні разу нічого не ламав, спокійний та дуже люблячий. До кінця березня 2500 грн
Козел все ще шукає новий дім
Знижка діє тільки до кінця березня)
Нагадую, що така ціна тільки до кінця березня
Приїжджайте, забирайте додому красеня😍
Це він в п’ять місяців вже покривав кіз?Вибачте що не в тему,цікаво)Яка в нього вага тоді була?
Його батько нубієць в 6 місяців покривав, бо в 6 місяців до нас приїхав Якби раніше приїхав - то може раніше і покрив би. Та і дядько в нього теж ранній.
Чесно незнаю вагу🙈
Але покрив рано👍
Все добре, козенята гарненькі, здорові
Дякую за відповідь , а то я трохи сьогодні забігалася.
Знижка до неділі
Далі ціна козла 3000 грн🥰