Дед козы, которая продается (отец матери) Амур 100% зааненский
Вот столько в ней намешано разных кровей.
Коза подойдет для содержания во дворе, безвыпасного, так как к четвертому окоту вымя будет почти до земли.
В прошлом году покрывали дедом, Амуром, козочку рожденную в апреле я выкупила себе, посмотрим какая вырастет, подправит ли он форму вымени. Назвали козочку Пассия, так как родилась на Пасху.
Тетяно вибачте за назойливість, а як і чим треба її годуватиі у яких кількостях що довести її до нормального стану. хочу зрозуміти скільки треба в неї вкласти коштів додатково до ціни.
Додатково треба вкласти стільки, скільки в будь яку молочну козу. Раціон можна скласти залежно від того, в яких умовах утримується коза.
В данному випадку козу кормлять так:
Я б додатково давала зерносуміш, яка включає макуху, кукурудзу, ячмінь, овес, висівки з додаванням кальцію та мінерально-вітамінної суміші, сіль з мінералами… причому відсоток кукурудзи збільшила би.
Щодня давала б гілки дерев, грушки, яблучка,
Щоб в зиму коза ввійшла в нормальній кондиції можливо купила б комбікорм, наприклад мультігейн, так як раціон ви навряд чи правильно розрахуєте, хоча за допомогою можете звернутися до спеціалістів на форумі, наших ветеринарних лікарів, вони залюбки допоможуть скласти правильний раціон з урахуванням фізіологічного стану кози.