Процентні англонубійські козенята Вишгородський р-н

Пішли окоти в моєму господарстві козочок що або зовсім не мають або трохи тільки мають відсотків від англонубійські породи.Татко у нас 93% козлик від Олени що Чабарня на Десні що названий Робін Гуд.
Батько у цього козлика Вітер що з Батьово,а мама Персик високоудійна процентна нубійка.

Отже,1 червня окотилась Марта - батько Лука з Лукачівки,мама накопичувальне схрещування.
За першим окотом 3 літри і дуже старанна коза,бо тоді коли мої на жару чи ще по якісь причині зменшували молоко,то Марта якомога рівніше тримала рівень удоїв,що я неодноразово чула про Лукачівських кіз.
Зараз другий окот,молока значно побільшало,про цифри поки не скажу бо тільки перша доба проходить.
Одинцем народився козлик вагою 3.500,жвавенький,але спокійний.



7 лайков

Козлик виходить альпонубієць ,46відсотків нубійської крові,а все інше альпійська.
Прошу за хлопчика 1 500 грн.
Для форумчан знижка
Знаходимось в Вишгородському районі.
Самовивіз.
068-809-50-89 Ірина

2 лайка

Далі продається кізонька що народилася 28.05 цього року,тобто дитині декілька днів,від того ж папи(фото пізніше) і мами першокотки що від тата 100 % зааненського козлика та мами альпозааненки.
Мама не карликова,але дуже маленька на зріст.У мене мабуть вже шосте покоління цієї лінії,але всі вони дають таких собі мінікозочок. Зараз ця мама приблизно як пів моєї здоровенної зааненки.

Дитина виходить що теж 46% нубійської крові,все інше зааненська і трохи альпійська. Мала активно росте і велика веселуха.





Мама на роздої,в першу добу отримала біля літра молозивка від неї,зараз мала під нею,тому іноді піддоюю,але спеціальний контроль не веду.

За дівчинку прошу 1200 грн,можливий продаж разом з мамою.

5 лайков

Обіцяла виставити татка.Чисто чорний,лиш на лобі біле сердечко.Характер дуже м’який,слухняний і взагалі козликів я виховую так щоб взагалі ніколи не кричати ,а просто тихенько пояснюю що я хочу і коли треба то домовляюся.


3 лайка

А це знову малюк альпонубієць,котрий вже досить гарно підріс ,має риси як альпійської породи так і нубійської. У мами дуже смачне молоко з насиченим смаком.Зазвичай після козлика здоюю ще грамів 700 молока. Грайливий і не крикун.
Можливо домовитися про бартер.



7 лайков

Хочу сказати що маленька кізонька що від маленької мами, зовсім навіть непогано росте і зараз однакова з козликом що від альпійської кози. Тобто скоріш за все вона взяла таткові гени і буде звичайна нормальна коза.Також показник того що вона гарно росте і добре набирає вагу є якість і кількість маминого молока.
Дитина ну зовсім не худенька!
Крім того задає тут настрій усим - вранішнє доїння без неї не проходить - що сама лізе у відро з кормом,що зачіпає постійно щоб займалися тільки нею! А у всьому дитячому садку козячому вона головна.
Охоче прийму бартер замість грошей - сіно,зерно,може щось іще,пропонуйте.Колись у мене був навіть бартер індюшками!
Дуже хочу щоб дівчинка знайшла добру родину .



7 лайков

Ще одна козочка у мене окотилась і привела ось такого хлопчика





50 % нубійької крові,25 заан,25 Полтавська.
Можливий продаж разом з мамою.
Мама від чорної Полтавської кози та нубозаана від високоудійних кіз.
У мами здоїла 3 літри молозивка,зараз на роздої,але на даний момент мамочка молочком мене радує

5 лайков

Сьогодні вранці видоїла у мами в районі літра з однієї долі,бо іншу виїдає малий
Мамине вим’я


По мамі мама козлика полтавка4 літри на піку і по папі 6 літрові кози.

3 лайка

Залишились у продажу біленька дівчинка,та кольоровий хлопчик який виставлений останнім.
Дівчинка вже як пів мами- росте дуже активно і навіть трохи кругленька.Вчора помітила що вже відбивається вимячко.Велика обнімаха і завжди хочеться її просто пожмакати.Маму дою по вечорам то грам 700 мені лишається це враховуючи те що мама мініатюрна і в неї перший окот.Судячи з того що мала така нічого собі то думаю що молоко гарної якості.
Хлопчик в рівень і малою кізкою,хоча і народився пізніше.Гарний окрас і вже дуже цікавиться баришнями.Мама вранці дає до 1,2 літра,хоча годування у мене так собі , можна було б і більше.



5 лайков

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.