Добрий день підкажить будь ласка шо робить в мене коза окотилась но козинят нема згусток іде аж коричневий
Пернесіть тему у розділ Ветеринарія. Там її швидше хтось побачить. І назву теми відкоригуйте щоб якось зрозуміло було про що мова.
Опишіть, будь ласка, детально. Взагалі козенят не було, чи муміфіковані, або мертві? Послід вийшов, чи лці виділення замість посліду? Коза доросла, чимось хворіла?
Козенят вобще нема коза здорова була послід вийшов молозиво є постояно виходить шось коричневий я незнаю ши воно
В мене таке і перше із 4 коз вона перший рах привела козочку а це нема і постояно кричить
Я б викликала лікаря терміново. Скоріше за все, потрібні антибіотики, напевно, внутрішньоутробна загибель плоду.
Если умеете - лезьте в козу. Если нет - или срочно научитесь, или вызывайте ветеринара, как Инна написала.
Спасібо буду шукать врача
Наталия, это надо делать срочно.
Но в нас нема вет врачів
Доброго вам дня. Як кізонька себе почуває? Якщо вже ніяк не отримати консультацію ветлікаря очно, то хоча б зателефонуйте до тих, хто проконсультує по телефону.
Або хоча б проколіть козі курс антибіотику. Амоксацилін, наприклад, через день, дозування по вазі.
Потрібно з’ясувати причину, та що саме сталося.
Добрий день молоко есть но козинят нема