Якось непомітно зацікавилась такою твариною як осел. Як виявилося це не бридке створіння, якого шмагають та тягнуть за собою, а мила тварина з сильними біотоками, цілющим молоком. Пропоную власникам осликів відписатися у цій темі, так легше буде поділитися досвідом, з’явиться можливість купувати тварин без складнощів, бо на форумі усі один одного знають.
це Вам так задається що без складнощів…я осличку шукаю вже майже пів року
Ферма осликов, Заболотное, ферма расположена в Винницкой области, Крыжопольском районе, с. Заболотное. может поможет тебе Экзотические фермы Украины: 9 украинских ферм, которые стоит посетить
я звонила туда, они наоборот расширяются…я нашла осличку в Одесской области, да не знаю как е’ привезти. Привоз стоит в 2 раза дороже чем сама ослица(
Понятно…но кто ищет, тот всегда найдет…
Як Ваші пошуки, ви вже купили ослицю? В інтернеті в Тисмениці продають пару 3х річних, можна сторгуватися за 10 тис і менше за двох. Ослиця імовірно покрита.
дайте будь-ласка контакти. Дякую
А як поживає Ваше страуся???
Страуся росте)))))) з козочками в сараи сидить)
Осли на агроноваторі. А страуся ходить між козами чи окремо? Теж подумую об’єднати кіз та страусів, але не знаю чи це не стане проблемою при догляді за тваринами
Ше ослички є в Умані телт0675915306