Ослики на наших фермах

Якось непомітно зацікавилась такою твариною як осел. Як виявилося це не бридке створіння, якого шмагають та тягнуть за собою, а мила тварина з сильними біотоками, цілющим молоком. Пропоную власникам осликів відписатися у цій темі, так легше буде поділитися досвідом, з’явиться можливість купувати тварин без складнощів, бо на форумі усі один одного знають.

4 лайка

це Вам так задається що без складнощів…я осличку шукаю вже майже пів року

1 лайк

Ферма осликов, Заболотное, ферма расположена в Винницкой области, Крыжопольском районе, с. Заболотное. может поможет тебе Экзотические фермы Украины: 9 украинских ферм, которые стоит посетить

я звонила туда, они наоборот расширяются…я нашла осличку в Одесской области, да не знаю как е’ привезти. Привоз стоит в 2 раза дороже чем сама ослица(

Понятно…но кто ищет, тот всегда найдет…

Як Ваші пошуки, ви вже купили ослицю? В інтернеті в Тисмениці продають пару 3х річних, можна сторгуватися за 10 тис і менше за двох. Ослиця імовірно покрита.

дайте будь-ласка контакти. Дякую

А як поживає Ваше страуся???

Страуся росте)))))) з козочками в сараи сидить)

Осли на агроноваторі. А страуся ходить між козами чи окремо? Теж подумую об’єднати кіз та страусів, але не знаю чи це не стане проблемою при догляді за тваринами

Ше ослички є в Умані телт0675915306