Определение сукозности коз по глазам

Спасибо большое, по результатам отпишусь когда придет время)).
А вот на 4 фото это козел, но глаз странный…
А 1 фото перегуливала , и в охоте была всего 2 раза ,и молчит …
Будем ждать…
А 3 и 2 - одна по молочку ещё вроде изменения, а вторая поменяла характер - перестала орать…

А козы смотрят на хозяйку и думают-кругом лазит,щупает,трогает,дергает- так мало ей!теперь и глаза раздирает :joy:

12 лайков

Дівчата, я сьогодні фотографувала очі своїх кіз:joy::joy::joy:. Дивлюсь на ваші фото. Як ви це робите!???:grin: Ну, може, щось таки видно

1 лайк

До Фіони (фото 2) ще таке фото добавлю, вона покривалася раніше, ніж Панда (фото 1)

1 лайк

На Ваших фото нужная часть, которую рассматривают, прикрыта веком

Я прижимаю голову к деревянной стенке и большим пальцем оттягиваю веко

У вас добре виходить, буду пробувати

1 лайк

Вы главное успокойте ее предварительно, чтоб не дергалась. Поговорите с ней. Мои мне полностью доверяют, вот я их и кручу как мне надо

1 лайк

Я, мабуть, не зможу, бо мої довіряють, але, щоб віко піднімати, вони злякаються, не хочу, щоб стресували

3 лайка

Я теж розглядала. Якщо до стінки голову, то око можна травмувати і вибираються. А якщо обійняти знизу під горлом голову рукою, стояли добре. А другою око відкривати. Але щоб стовідсотково ? ? :thinking:
Там де вже чую козенят, то в одної ніби так, в іншої ні. А де старушка непокрита ніби, і не чую, то по очах так.

1 лайк

Да не такие уж они и ранимые. Без резких движений, но жестко прижмите в углу и будет стоять как миленькая. Если дикая, то может впасть в истерику. А так вытерпит без последствий

1 лайк

У меня так не получается, в одной руке фотик (телефон). Так что только 1 рука в распоряжении, чтоб зафиксировать объект :wink:

1 лайк

Отож, бо я і фотограф я і укратітєль)

2 лайка

У меня это так:

Продеваю руку под ошейник

3 лайка

І я до вас)
Ярка

Надіюсь сукозна, садка 31.10 першокотка

Козел

2 лайка

Какие-то они все одинаковые :eyes:

3 лайка

Як на мене середній обідок самий вузький, доречі побачила це вже на фото. Так дивлячись тяжко порівняти.

1 лайк

Я так зрозуміла, що обідок має бути не чіткий , ніби трохи розмитий , з вкрапленнями світлішого кольору .
На моєму першому фото ,діагноз по очах - не кітна ,перегулювала ,око поки не міняється .

2 лайка

Подивилась перше фото. Дуже схоже з моїм 2 (
Ще почекаю можливо ще рано, і зміни не встигли відбутися. Ще би Саша @Alya глянула фото мої вище.

1 лайк

как по мне

первое фото - скорее всего да
второе фото - нет

1 лайк