🎄 Новорічний конкурс "Щедра Коза" 2019-2020р

Подробно о призах выше в этой теме 🎄 Новорічний конкурс "Щедра Коза" 2019-2020р - #26 by retera

Хочу обратить внимание, тех, кто определяется с выбором призов.
За подарком по этому сертификату нужно будет ехать в Харьковскую область, в хозяйство Селянське господарство Буряківських, Харкiвська обл Обеспечить обязательства перед форумчанами на сертификаты взяла на себя Ирина, так как весь мой призовой фонд теперь там.

11 лайков

Дякую організаторам конкурсу за настрій, людяність, витримку, затрачений власний час! Також окрема подяка всім спонсорам за прекрасні призи! Вітаю з перемогою Зою, хай сири у новій сироварні виходять ще смачніші! Вітаю усіх учасників конкурсу, було дуже приємно разом з вами приймати участь! У якості призу я обираю зварювальний апарат від генерального спонсора конкурсу Магазин бензо и электроинструмента. Дякую @INSTRUMENT_SERVICE

27 лайков

Классный выбор. Вдома это необходимая вещь, муж должен Вас расцеловать. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :cocktail: :champagne: :wine_glass: :champagne: :cocktail: :champagne: :star2: :star2: :star2:

9 лайков

Я щиро вітаю з Перемогою Зою та Олесю ! Дівчата поборолися на славу ! :star_struck: :kissing_heart: :heart_eyes: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :champagne: :champagne: :champagne: :tada: :tada: :tada:

7 лайков

Щиро вітаємо переможця з ПЕРЕМОГОЮ)
Так тримати) :wink: :blush:

10 лайков

Зою, Олесю, ВІТАЄМО і ми,сім’я Хоменків, Вас з перемогою, ви її заслужили! :kissing_heart::partying_face::rose::rose::rose:

8 лайков

Запрошуємо з нетерпінням нашу форумчанку @dzyuban , що зайняла третє місце в нашому Новорічному конкурсі.

4 лайка

Список призів
*** Исследование на инфекционную агалактию коз и овец**
*** Сертификат на 200 у.е. на приобретеие козлика в хозяйстве Sozidora**
*** Сертификат на 500грн в Заквасочке**
*** Опрыскиватель садовый**
*** Бензопила**
*** Стабилизатор**
*** Cертификат на бесплатное размещение обьявленй на Козоводе**
И бонусный приз всем, кто занял призовые места - рецепт сыра.

6 лайков

Вітаю від чистого серця всих пересожців Новорічного конкурсу “Щедра Коза” . Дуже швидко промайнуло два місяці, хочу подякувати всим конкурсантам хто приймав участь в конкурсі та вболівав) :smiling_face_with_three_hearts:

6 лайков

Доброго вечора! Дуже вдячна адміністрації форуму і спонсорам за цікаві конкурси і такі чудові призи! Якимось дивним чином я стала переможницею двічі :wink: А також я неймовірно вдячна Зої @zoia1 , яка не просто запросила мене на цей форум, а й з наполегливістю робить з мене козовода .Це їй завдячую своєю перемогою, і на її підтримку розраховую в майбутньому. Тому, думаю, буде справедливо, якщо своє право обрати подарунок я передам їй.Сподіваюсь,організатори не проти :slightly_smiling_face:А для мене найкращим призом є те, що я тут знайшла чудових, щирих людей і чудове джерело інформації. Дуже рада, що я з Вами :hugs:

16 лайков

@zoia1 запрошуємо вас зробити вибір подарунка)

3 лайка

Ой, Танюшка…Дякую, це так несподівано… Це справжній новорічний подарунок… Стільки емоцій, я так розхвилювалась , що й в голову нічого не приходить. Дякую, Танюшка :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Вибираю бензопилу, тепер я буду не просто козовод, а козовод із бензопилою… :joy:
Дякую @INSTRUMENT_SERVICE

19 лайков

Вітаємо Вас Зоя з такими чудовими та так необхідними в господарстві подарунками)
@nashaperemoga запрошуємо Вас обрати подаруно.

6 лайков

Дорогі форумчани можливо в когось є можливіть повідомити @nashaperemoga 0льгі про перемогу в конкурсі ми її чекаємо з нетерпінням для вибору подарунку.

1 лайк

Список призів
*** Исследование на инфекционную агалактию коз и овец**
*** Сертификат на 200 у.е. на приобретеие козлика в хозяйстве Sozidora**
*** Сертификат на 500грн в Заквасочке**
*** Опрыскиватель садовый**
*** Стабилизатор**
*** Cертификат на бесплатное размещение обьявленй на Козоводе**
**И бонусный приз всем, кто занял призовые места - рецепт сыра.

Добрий вечір! Дякую всім організаторам конкурсу! Було непросто в ньому приймати участь, але за час його проведення багато цікавого дізналась. З вашого дозволу і з того, що залишилось вибираю сертифікат на козлика від Созідора.

8 лайков

Поздравляю с победой)
Подробно о призах выше в этой теме :christmas_tree: Новорічний конкурс “Щедра Коза” 2019-2020р

Хочу обратить внимание, тех, кто определяется с выбором призов.
За подарком по этому сертификату нужно будет ехать в Харьковскую область, в хозяйство Селянське господарство Буряківських, Харкiвська обл Обеспечить обязательства перед форумчанами на сертификаты взяла на себя Ирина, так как весь мой призовой фонд теперь там.

З нетерпінням будемо чекати фото вашого козлика, нехай радує вас)

8 лайков

@Natawa чекаємо нашого наступного переможця. Наташа вітаю вас з перемогою !Обирайте подарунок!
Список призів
*** Исследование на инфекционную агалактию коз и овец
image
*** Сертификат на 500грн в Заквасочке
image
*** Опрыскиватель садовый**image
*** Стабилизатор**

*** Cертификат на бесплатное размещение обьявленй на Козоводе**image
**И бонусный приз всем, кто занял призовые места - рецепт сыра.image

6 лайков

Пропала наша Наташа … @Natawa АУ ! :smiley: Я пішла спати . Завтра вже продовжимо . :kissing_heart: :rose: :rose: :rose:

2 лайка

Всем доброе утро!
Идея конкурса в этом году просто супер!
Она интересна и полезна, как для бывалых жителей форума так и для новеньких!
Я думаю, что надо будет ее повторить :slight_smile:
Итак, сложно сделать выбор. Ведь все нужное :yum:
Подумала, что в этом году хочу заняться садом и клумбами, поэтому мне очень пригодится такой помощник как

от интернет - магазина Инструмент-Service
@INSTRUMENT_SERVICE

Спасибо Вам, что стали одним из спонсоров нашего традиционного конкурса!
:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Желаю постоянных и надежных Вам партнеров! Развития и успехов :bouquet:

18 лайков