Чудовий вибір подарунку, такий необхідний і в саду, і на городі. Ще раз вітаю з перемогою) А тепер чекаємо наступного переможця @yulyax та зичемо скорішого одужання та міцного здоров’я її сонечка- синочка Андюші)
Спасибо, Юлечка, что взяли на себя проведение конкурса! Вы умничка!
Я теж хочу подякувати всім форумчанам, що підтримували мене в проведенні двух конкурсів та прийняли участь в них) Окремо Вам Наташа за підтримку та консультації, Тані @Brovarchanka та Антону @meg.
Мої вітання, Оля @nashaperemoga ! В сезон окозів будемо чекати на вас до нас у гості! За подробицями зв’яжуся з вами в приваті. До зустрічі!
Юля обрала
Тепер моя черга ?
Наступного обрати подарунок кличемо @11111111111111111111
А можна @11111111111111111111 трішки подумає, бо ще не знає, як примінить ті призи, які залишились.
Наташа вітаємо Вас з перемогою, звісно зачекаємо)
Вирішила взять оцей приз, правда ще незнаю, що буду рекламувать.
Ладуся, нажаль пивка трішечки не хватило, щоб було нараховано бали за нагороду “Радушний хазяїн”
булоб де, а що рекламувать знайдете
Запрошуємо наступного переможця вибрати приз
Юля @retera Ваша черга.
Дякую за такий чудовий конкурс. Я обираю стабілізатор)
від интернет - магазина Инструмент-Service
@INSTRUMENT_SERVICE
Дякую Вам, що стали спонсором, та даруєте стільки гарних призів!
Ну я надіюсь на вашу допомогу, бо в рекламі я повний профан. Хоть якщо чесно я задумувалась над цим призом.
аааа, так я ж про це забула … ну що ж … прольот так прольот … бачите , що буває , коли новічкам немає коли вести сторінки .
Ну от і завершився Новорічний конкурс 2020!
Вже бажаючим можна готуватися до “щедрої кози 2021”
а я починаю ВЖЕ шукати спонсорів
Завдяки цьому конкурсу на форумі з"явилися люди, які не знали про його існування, та які дуже вдячні за запрошення на форум, за те, що знайшли багато корисноії інформації та нових друзів.
Навіть якщо таких людей всього десяток, або декілька, з сотні запрошених то організація конкурсу була варта того, адже цей форум створювався за для популяризаціі козівництва в Україні, і ми з вами, шановні друзі, це завдання успішно виконуємо!
Всі переможці обрали подарунки, сподіваюсь вони принесуть користь, добрі спогади та задоволення.
Обов"язково чекаємо фотозвіти на ваших сторінках, в цій темі, та в соцмережах, де ви тусуєтесь, обов"язково напишіть про СПОНСОРІВ, завдяки якім цей конкурс мав призовий фонд!
Щодо цього приза, його отримають усі переможці в приват, а для консультаціі мій вайбер до ваших послуг.
Таню, я думаю, що всі форумчани вдячні вам і Антону за вашу працю. За цей форум, який дає не тільки інформацію, а і зближує людей роблячи їх друзями. А конкурси які ви влаштовуєте це дійсно класно. Приймати участь, а в разі перемоги отримати приз і цілий рік отримувати емоції від участі, багато коштують.
Поздравляю всех победителей этого конкурса:blush:! Благодарю организаторов, благодаря вам мы новички узнали о таком замечятельном форуме, ну и еще и призы получили! Здесь приятно находится и столько историй и информации что читать не перечитать! А когда будут % козявки, тоже буду принимать учястие в спонсорстве для таких как я сейчяс. Что бы так само радовались подарочку как и нынешние новички!
Наш победитель выбрал приз- сыроварня на 10 литров! Сыроварня готова, проверена и сегодня же отправится вместе с другими заказами
Ура, ура сьогодні отримала свій подарунок
від интернет - магазина Инструмент-Service
@INSTRUMENT_SERVICE
Дякую!
И мне сегодня пришла смс. Даже доставка уже оплачена.
Спасибо коллективу @INSTRUMENT_SERVICE