Дякую Ладочко,я також би не проти,але чомусь ніколи не виходить.Все клопоти,клопоти,сама день і ніч.Якби хоч годин чотири в добі добавити.
Марьяночка, спасибо, дорогая, что позвала. За темой слежу, но участвовать в этот раз не буду. С 20-го начну готовить тазики. А до этого надо хоть как-то подогнать основную работу. В общем, хлопот в этот раз немного больше.
Продолжим ?
@Hemapta
@Ganna_Delyamure
@Larisa40
@lina
@Malyuk
@Natka3250
@Nata78
@Olga_Myakush
@Olya77
@olga79
Я не смогу участвовать. Из Украины в мою страну сложновато будет отправить подарок.
Вірочка , та що Ви таке кажете ? Це не конкурс , а забава . Приємна подія перед новим роком .
Увы, к сожалению.
@Oli4ka
@Pakhomo
@Polina
@Solnce_vsem
@Quimens1
@yagusya
@yagodka
@zoya_ozolina
Надо побить рекорд прошлого года )) Выбирала знакомые ники, если кого пропустила - сорри
@kpacava-1 Валюша приходи к нам вместе веселее
якщо добавити ще 20 годин в сутки то добавиться ще 10 кіз а часу як не було так і не буде і це не лікуеться
Тоня, однозначно
Я так радо чекала на початок цієї святкової події, читаю коментарі “мені страшно”, “мені страшно”, " не бійтеся", “мені страшно”, не знаю, що боятися, але вже самій страшно не зрозуміло від чого😱
Не страшно просто хочеться подарити людині щось потрібне а що …
Що там страшного?
Все цікаво і довгоочікуванно, а від того найрадіснеше і найдорожче!
Любі Форумчане! В кого нема ще своєї сторінки, скажіть хочь пару слів за себе в темі ‘‘Шпаргалка’’ . Вибачте, з телефону не зручно вставляти ссилки. Може хто з Дівчат вставе ще раз, а ні, так вишче є ссилка
А вот здесь
Шпаргалка к игре Обмен подарками
Савчишина Антонина Петровна ви зареєструвалися але я не можу знайти вас на форумі??? Напишіть щось в темі щоб знати куди надсилати адресу… І коли ви зареєстровані на Козоводі?
Прохання до майбутніх учасників конкурсу, хто ще планує зареєструватися, останнє питання в анкеті ссилочка вашої сторінки, будь ласка заповнюйте її , наскільки швидше тоді Вас буде знайти на форумі для відправлення анкетки… Дякую
Я погано дружу з компютером він в мене для вайбера в основному Син літом мене зареестрував а знайома відправила анкету.Влітку не було коли учитись може зима щось підуче мене .Молоді краще учаться так що вибачайте що я не все зможу .відправити. фото немае чим робити.Така я незовсім сучасна
в єтом году “вагалась” принимать участие или нет… но! Натали, ваше приглашение поставило все точки над И, пошла заполнять анкету))
Все, заполнила анкету