Новогодний конкурс – игра "ОБМЕН ПОДАРКАМИ 2019-2020р"

А это Ария одна из любимец

2 лайка

Ария лайка? Красавица :kissing_heart:

36 лайков

Ой, сколько всего красивого А что в шприце?

2 лайка

@Kozuni Барвник для сира

6 лайков

Наш форум наверное заглючил. Не вижу никаких значков, а хотела дописать.
Огорнейшее спасибо моему Деду морозу, а точней снегурочкам Людмиле и Наталочке. А в шоке от такого огромного подарочка. Нехватает слов и эмоций. Новогодние печенька, новогодние игрушки, новогодний ароматный венок, мыло и все сделано вручную - это супер!Сало настоящее домашеее з Миргорода.
Я почувствовала себя хозяйкой, что ничего не умеет.
В шприце - надо спросить дарителя, сама незнаю для чего.(акванат хлорофил, акванат паприка). Еще есть что-то ароматное в маленьких коробочках.

19 лайков

Велике дякую:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::star_struck::star_struck::star_struck: То барвники. А то бальзам для губ, також сама робила:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::chipmunk::chipmunk::chipmunk::christmas_tree::christmas_tree::christmas_tree:

16 лайков

Олеся, цей подарунок ми вибирали із донькою Діаною(їй 13 років), у листі оформлення її, а текст листа мій. Перед тим, як формувати подарунок перечитала не тільки Вашу сторінку, але й окремі повідомлення, які писали Ви і зробила висновок, що може Вам сподобатися. Зрозуміло, що Вам так як у мене не має сторінки було тяжче визначитися. Не маю рішучості, бо думаю, що мале господарство і не маю кого показати. Мені дуже приємно, що Вам усе сподобалося, ми отримали повно задоволення і від того що формували подарунок і від того, що чекали та отримали. Після того, як отрималa дуже дуже дуже пожалкувала що взагалі прийняла участь у цьому конкурсі.Тепер у мене є Ваша адреса і шанс на реабілітацію🙂 А на це Ваше зауваження взагалі перестала звертати увагу. @Roj_family. Щоб Вам краще було зрозуміло мої рідні ще досі думають що мені не прислали подарунок у цьому конкурсі.

18 лайков

Инна, теперь ты 100% понимаешь мой вчерашний восторг от подарка! :smiling_face_with_three_hearts:

6 лайков

Дякую, Інна, за сердечний відгук. В повній мірі це заслуга моєї донечки. Вона вмовила мене взяти участь у цій грі, але обставини склалися так, що мене немає в Україні зараз, тому готувала і надсилала вона подарунки сама з маленькою помічницею. Мені ,як мамі, дуже приємно читати відгуки про мою господиню. Смакуйте гостинцями на здоров’я, все зроблено з душею і від щирого серця.

12 лайков

Вообще не стоит обращать внимание на критику.
Недовольные будут всегда :wink: Просто игнорируйте.

21 лайк

Як кажуть, проїхали, то був хвилинний всплеск емоцій, нічого страшного вже забулося…,

7 лайков

Сьогодні вранці після утрішньої біганини по господарству, тоді малявочки мої поставали добралася я до телефону те що я була в шоці , навіть не знаю як правильно написати і описати мій подив від прочитаної смс, де писалося, що мене на НП очікує посилочка з форума. Тепер жду з нетерпінням коли приїде чоловік з роботи.,

22 лайка

Дорогая,моя Одариваемая, посылочку отправляю не я, а муж или дети. Поэтому,если у тебя нет родных,близких,знакомых в г. Мелитополь,а посылочка пришла,знай это от меня!!! Счастливых тебе праздников и не только пусть вся твоя жизнь пройдет в любви,достатке,счастье,здоровье,долголетии!!! Пожелание распространяется на всех форумчан!!!

25 лайков

Побачила, що мою посилку вже отримали, але поки мовчать. Може не сподобалося? Хоч би нова пошта не потовкла. А інструкцію до посилки я потім напишу, бо трішки не так як планувала довелося відправляти. Я зараз лопну від цікавості, краще б не дивилася.

20 лайков

Профиль - Kozuni - Козоводство в Украине, России, СНГ: форум, хозяйства, рынок Алёна Дякую Вам за такий приємний сюрприз, чесно не очікувано… Допомагали розбирати не тільки моя малеча, а і чоловік з котиком

!

46 лайков

Пожалуйста, от всего сердца :kissing_heart:!!! Веселого праздника!

12 лайков

Ще раз Дякую, чекайте закваску уже поїхала номер скину в пп

6 лайков

Це ж треба такий збіг, відправляла вам закваску навіть не здогадкючись, що отримую подарунок від Вас…

11 лайков

Супер, супер :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:, клас!!! :revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:

7 лайков