А это Ария одна из любимец
Ария лайка? Красавица
Ой, сколько всего красивого А что в шприце?
@Kozuni Барвник для сира
Наш форум наверное заглючил. Не вижу никаких значков, а хотела дописать.
Огорнейшее спасибо моему Деду морозу, а точней снегурочкам Людмиле и Наталочке. А в шоке от такого огромного подарочка. Нехватает слов и эмоций. Новогодние печенька, новогодние игрушки, новогодний ароматный венок, мыло и все сделано вручную - это супер!Сало настоящее домашеее з Миргорода.
Я почувствовала себя хозяйкой, что ничего не умеет.
В шприце - надо спросить дарителя, сама незнаю для чего.(акванат хлорофил, акванат паприка). Еще есть что-то ароматное в маленьких коробочках.
Велике дякую:heart_eyes: То барвники. А то бальзам для губ, також сама робила:stuck_out_tongue_closed_eyes:
Олеся, цей подарунок ми вибирали із донькою Діаною(їй 13 років), у листі оформлення її, а текст листа мій. Перед тим, як формувати подарунок перечитала не тільки Вашу сторінку, але й окремі повідомлення, які писали Ви і зробила висновок, що може Вам сподобатися. Зрозуміло, що Вам так як у мене не має сторінки було тяжче визначитися. Не маю рішучості, бо думаю, що мале господарство і не маю кого показати. Мені дуже приємно, що Вам усе сподобалося, ми отримали повно задоволення і від того що формували подарунок і від того, що чекали та отримали. Після того, як отрималa дуже дуже дуже пожалкувала що взагалі прийняла участь у цьому конкурсі.Тепер у мене є Ваша адреса і шанс на реабілітацію🙂 А на це Ваше зауваження взагалі перестала звертати увагу. @Roj_family. Щоб Вам краще було зрозуміло мої рідні ще досі думають що мені не прислали подарунок у цьому конкурсі.
Инна, теперь ты 100% понимаешь мой вчерашний восторг от подарка!
Дякую, Інна, за сердечний відгук. В повній мірі це заслуга моєї донечки. Вона вмовила мене взяти участь у цій грі, але обставини склалися так, що мене немає в Україні зараз, тому готувала і надсилала вона подарунки сама з маленькою помічницею. Мені ,як мамі, дуже приємно читати відгуки про мою господиню. Смакуйте гостинцями на здоров’я, все зроблено з душею і від щирого серця.
Вообще не стоит обращать внимание на критику.
Недовольные будут всегда Просто игнорируйте.
Як кажуть, проїхали, то був хвилинний всплеск емоцій, нічого страшного вже забулося…,
Сьогодні вранці після утрішньої біганини по господарству, тоді малявочки мої поставали добралася я до телефону те що я була в шоці , навіть не знаю як правильно написати і описати мій подив від прочитаної смс, де писалося, що мене на НП очікує посилочка з форума. Тепер жду з нетерпінням коли приїде чоловік з роботи.,
Дорогая,моя Одариваемая, посылочку отправляю не я, а муж или дети. Поэтому,если у тебя нет родных,близких,знакомых в г. Мелитополь,а посылочка пришла,знай это от меня!!! Счастливых тебе праздников и не только пусть вся твоя жизнь пройдет в любви,достатке,счастье,здоровье,долголетии!!! Пожелание распространяется на всех форумчан!!!
Побачила, що мою посилку вже отримали, але поки мовчать. Може не сподобалося? Хоч би нова пошта не потовкла. А інструкцію до посилки я потім напишу, бо трішки не так як планувала довелося відправляти. Я зараз лопну від цікавості, краще б не дивилася.
Профиль - Kozuni - Козоводство в Украине, России, СНГ: форум, хозяйства, рынок Алёна Дякую Вам за такий приємний сюрприз, чесно не очікувано… Допомагали розбирати не тільки моя малеча, а і чоловік з котиком
!Пожалуйста, от всего сердца !!! Веселого праздника!
Ще раз Дякую, чекайте закваску уже поїхала номер скину в пп
Це ж треба такий збіг, відправляла вам закваску навіть не здогадкючись, що отримую подарунок від Вас…
Супер, супер , клас!!!