@Vital @93799922 @Chernomorka1 @olga79 @Yna_Zernaenko @6661280 @snezka @Pastukh @yulyax @ludada за всіх вас вболівала ! Ви всі молодчинки !
Не влізли у попереднє привітання @ludada @Brovarchanka @retera @FeldSHEr @EkoBuryaky @Sofa - вітаю ! Ви також молодці !
Є ще одна людина , якій хочу сказати окремо : @Natalochka поругаю тебе , бо знаю , як натхненно ти берешся за всі конкурсні програми - а тут залінкувалася чомусь - вболівала я за тебе ! Мабуть були цікавіші проєкти , тому дякую за участь !
Красно дякую! Але виникли деякi обставини… Та це нiчого! Всiм, хто мене пiтримував та вболiвав дя-ку-ю! Моїм товаришам дякую! Ви в мене найкращі!
Поздравляю всех участников!
А тут есть заминочка. По техническим причинам Светлана @Svit-art уже сутки без света, её телефон уже разрядился.
Да, у неё нет света и связи к сожалению.
Поздравляю победителей конкурса,вы приложили титанические усилия для того чтоб стать лучшими из лучших
И спасибо всем кто за меня болел и переживал.Обнимаю

Ура! С первым победителем рассправились
Признавайтесь, кто главному победителю отключил свет?)
Кто там второй?
Шутю!
Це мабуть через вітер. Тернопіль від Львова близько, то вчора в нас був ураганий поривчастий вітер… Світло теж періодично пропадало… Сьогодні вже заспокоїлась погода.
Будемо надіятись все швидко відремонтують і Світлана вийде на зв’язок, щоб отримати привітання!
У меня закончились .
Это всем, и участникам ,и организаторам ,спонсорам и болельщикам .
Всех люблю.
Дякую Ладуся, що вболівала. Я грудень прогуляла
, втілювала в життя свій проект ( ламала та знову ремонтувала), готувала річний звіт, а в січні зрозуміла що можу вискочити хоч в останній вагончик
.
Дякую організаторам та спонсорам
, я в такого роду конкурсі приймала участь вперше. Це для мене новий цікавий досвід.
Усих вітаю❤️Рада за вас)
За @Sofa Софію рада найбільше,ти молодець!
Гарно дякую всім за привітання!
В свою чергу хочу привітати всіх учасників, ви всі дуже-дуже класні і всі молодці!
Особлива подяка людям які доклали чимало зусиль, щоб Новорічний конкурс відбувся- організаторам і спонсорам . Дякую!
Також хочу подякувати всім хто за мене вболівав і мене підтримував. Дякую
А тут явно щось нечисто… У мене також весь день світло (і відповідно інтернет )то включиться то виключиться. Тільки й можу, що одним оком на форум заглянути.
Агаааа, отключил…если бы! Трансформатор кто-то “поломал” из-за него, мы в этом году 31 декабря так провели и 1 января… Если так будет каждое 31 и 1… То срочно придется присоединятся к горсвету…
А я й двома оками намагалась дивитись і навіть свічкою монітор присвічувала…,а все одно нічо не змогла побачити
Дівчатка і хлоп’ятка, вітаю всих з перемогою у конкурсі.
Пока в свечке нет необходимости прошу Вас, Светлана @Svit-art выбрать приз
Здравствуйте! Извините пожалуйста, я уснула на телефоне пока писала поздравления и благодарности… (трое суток почти не спала)… Так и не дописала. Напишу уже ниже всё вместе так как задерживаю всех сейчас.
Я выбираю приз от Леонида. Ноутбук.
Иду дописывать благодарности
Прекрасный выбор, Светлана! @Svit-art
Поздравляю!
Напишите пожалуйста в приват спонсору, который предоставил этот шикарный приз, Леониду @KhersonGoPri адрес куда отправлять приз.
Вітаю наступного переможця Зоя @zoia1
Та запрошую вибрати подарунок від наших спонсорів.
Дякую .
Я обираю козика Санту від Іванни.
Прекрасний вибір, Зоя
Пощастило козлику, що зможе попасти до гарноі господині! Напишіть будь ласка в приват Іванні @Ivanna щоб домовитись за отримання приза.