Ещё несколько любимых мною цветущих кустарников
Магония падуболистная
Хеномелес (Айва японская)
Магонія - це спогад про батьківську садибу. Скільки собі не відсажувала - не приживається. А ханомелес і у нас цвіте, причому на одному кущі яблучка зелені, на другому - жовті. А ще є старезний кущ айви , на ньому квітів - як у вас на фото, а яблучка продовгувато-ребристі.
Магонія справді не легко приживається. Я її принесла з лісу, декілька кущів. Не всі прижились. Помітила, що краще садить весною, чим восени.
у мене жовта - також цвіте вже
В нас також 3 сорти, всіцвітуть врізнийчас. Але в цьому році щось все примезло
І у нас примерзла, тільки одна гілочка уціліла.
Дивно. В мене нiколи не примерзала.
У нас дуже близько вода и завжди быля води холодніше. Багато чого не росте. Ось, наприклад, виноград не любить дуже.
Яка у вас чарівна краса! Які дивні квітучі деревця, які ситенькі кози! Коли ви все встигаєте??? Ще й сир такий апетитний…
В мене сир не виходить. Для мене легше й простіше 20 разів зварити мило ,ніж один раз сир. Роблю тільки сонячний творог, поки більш нічого не вдається. Ще бринзу іноді, коли молока більше є.
Яка ви молодець! Дай Бог вам здоров’я та довголіття!
Ксюша, я ніколи нічого не встигаю, але, все одно, дякую тобі за добрі слова.
А що до сиру, я впевнена, що в тебе все вийде. Так буває, що не одразу. Але ж, як потім радієш успіху.
Поки ще не спать, скласти треба.
Друзi, менi пощастило в кiнцi травня побувати в Карпатах. Вперше. Краса неймовiрна!!
[IMG_20180519_144
!
Це готель, де ми зупинились, “Вежа ведмежа”, смт Славське.
По ведмежим стежинам
Озеро Вiта
Це тi мiсця, куди хочеться повертатись.
От де випас. Краса та простори
Так, я весь час повторювала: “От би моїх козочок сюди”. Але є одна прикрість. На території готелю перед виходом в ліс всюди таблички: "Обережно, в лісі змії ". Для мене це “смерті подобно”. Не можна розслабитись і насолоджуватись красою.
А ту форельку, що зять спіймав, нам пожарили в їхньому ресторані. Ням-ням!
Здравствуйте Валентина, мы купили у вас Беню, вы обещали немного рассказать о нем.