Красота какая!
Пастушка у вас супер!
Сьогоднi в пошуках сiна на зиму поiхали в село. А там натрапили на таку картину.
Iх було двое. Краса неймовiрна! Коли ми пiдiхали, один злетiв i сiв на поле. Це було зворушливо.
Мій перший камамбер!
Зроблений 29.05.17. Має бархатистий привабливий вигляд. На смак приємний, гірчинки не має. Під корочкою знаходиться більш рідка і більш смачна фракція. Таке враження, що при довшій видержці, вона буде збільшуватись, а значить сир буде смачніший. Буду продовжувати.
Дуже гарний на вигляд! Вітаю!
А что это такое красивое?
Очень красиво! А у меня юкка не цветёт в этом году, мне кажется переболела она, молодые побеги есть, а старых нет.
Это Юкка, очень неприхотливое прекрасное растение. Не боится морозов, засухи. Не болеет, не требует особого ухода. Просто растет и радует всех.
Может решила отдохнуть, а на следующий год будет во всей своей красе.
Красавица! А рядом спирея ?
Да, спирея двух видов.
Друзі, буває так, що сподоється якась коза і ладен за нею їхати за “тридевятьземель”. Так сталося з нашою красунею Зірою. Ми привезли її з Запоріжської обл. Вона після 2-го окоту, давала до 5-ти літрів, зараз зменшила.
Мені дуже подобається її окрас. Здається, вона одягла своє чорно-біле вбрання на якийсь урочистий захід і не забула причепить чорні бархатні сережки:relaxed:. А талановитий художник поставив пензликом чорні цяточки. Знайомтесь.
Хорошая козочка, красивенькая!
Про тридевять земель - точно сказано) Очень ладная козка. Вымя впечатлило.
Лена, я помітила що у юкки після цвітіння пагони які відцвіли відмирають, а розвиваються нові молоденькі і вони декілька років ростуть а вже потім цвітуть
Валюш, юкка -шикарна!
І Зіра така красуня в королівській мантії, люблю цвітних кіз:blush:
Дякую всім, хто схвалив мій вибір.
Всім удачі і щедрих дощів!