Яна, провизор не имеет права командовать и отменять рекомендации врача! Нужно понимать, что ответственность он на себя за гибель животного не возьмёт.
Оля ,а після такого одужання, наскільки стійкий імунітет? Чи відсутній?
Він не то що ще недав нагрубив,та ще перед носом двері зачинив,сказавши що зачиняемось.Ось і такі люди бувають до чужих проблем😪
Викликала ветеринара чекаю,зміряла температуру за 30секунд41,4
Якщо тварина здатна самостійно одужати, значить вона легко переносить це захворювання. І в подальшому теж не повинна загинути (якщо не накладеться на погані умови утримання чи окот). Такий собі природній відбір.
Або на зарплату працює, або розрахунок такий - якщо він вам сьогодні азидин не продасть, то завтра ви будете готові скупити в нього пів аптеки, аби врятувати тваринку.
Приїжджав ветлікар,наколов Зайку,сказав що отруєння,почався понос,від молока відмовилась.Лікуемось,дайбоже завтра буде краще.
тобто азидин не вколов ?
Категорично відмовився колоти,говорить що це не ці симптоми
Доброго ранку!Зайкі набагато краще молочка попила з таким завзяттям,сінце жує, слава богу в нас все чудово, сьогодні остальні укольчики зроблю,і йдемо на поправку,я думаю що сосід постарався бо йому дуже-дуже заважають мої козюні,навіть ветлікар казав що ви с сусідами дружете?я ніколо нікому ненагрублю і стараюсь жити дружно,но люди різні є.