Де тварина може отримати травму

Сьогодні рятували козлика. Примудрився обмотати ногу натягнутим дротом. Як? Що характерно, що не кричав сильно, але добре, що вчасно прийшли. Ось куди засунув.

як сюди можна всунути ногу і обмотати її в петлю? Було туго натягнуто. Козел цілий , навіть не кульгає. АЛЕ ЯК?

4 лайка

У козлят вообще талант находить всевозможные места, где могут попасть в беду. За период козоводства с 2015 года приходилось доставать козлят с невероятных мест. А именно с колодца, благо он был не глубокий и до воды два метра. В траве на лугу был старый колодец. Его накрыли плитой, но плита со временем сломалась и провалилась. Вокруг трава высокая стояла. Козочку которая туда провалилась достали, целой и невредимой. Только перепуганную малость. Так козочка потом, как достали отбежала в сторону, оглянулась, поняла, что всё в порядке и подошла и прижалась мордашкой в знак благодарности. А потом побежала пастись дальше. Ещё случай, то вообще ужас. Козлик, довольно крупный провалился в уличный туалет. Как умудрился не понятно. Пришлось разбивать плиту, а то не пролазил. И ещё трое козлят провалились в люк пятиметровой глубины. Ехала машина по дороге и козы испугались и в траву отбежали. Ну а люк оказался открытым, крышку металоломщики украли. Доставали козлят с большим трудом. Крупненькие были уже. Обвязывали верёвкой и доставали. Так что надо быть очень внимательными. Особенно на новых местах для выпаса.

Ну, з люками окрема епопея. В діда був льох для буряка, то телята туди двічі стрибали на глибину два метри, і не сходи, а драбина. Раз сусід дістав. А раз самій прийшлося. Досунуда до половини, і зрозуміла, що роблю дурню, але висунула. Добре, воно розуміло і не смикалося, то ногами зачеплю його, тоді підпихну, так і вилізли. Теля не козеня, важке.

5 лайков

Днів три назад наша мала Майка ходила по перемичці (риглі) на тину і всунула голову між дошки. Думаю, що хотіла достати лизунець, носик був замурзаний у червоне (Рояловський, червоний). Добре, що задні ножки доставали землі, стоїть і оченятами блимає. І мовчить. Єлі витягли, аж дошку підривали. Як можна було туди всунуться? Головне, що до того лизунця вільний підхід, так ні, треба було зайти з іншої сторони і влізти. Одним словом - Коза!

7 лайков