Козлики, Великополовецьке, Білоцерківський р-н, відсоткові нубійці

Продам козенят, зараз їм 25 днів, з трійні, другого окозу, викормлені людьми, перші 10 днів з соски, потім переведені на миску. Розумні, активні, ласкаві, легко йдуть на контакт з людьми, гарно їдять сіно, віники, траву, та трохи ячменю. Гуляють з дорослими дойними козами, але їх не турбують. Викормлюються молоком, по схемі, зараз 2 рази по 800 грам. Комолі.

Мама другим окотом почала з 4 літрів, зараз трохи збавила, до 3.5,підбираю їм раціон, на випас не ходять, молоко вважайте зимнє, дуже жирне.
Екстерьер:

Вим’я:

Легкодойна, молоко без запаху, смачне, жирне.
Батько(сусідський) (вибачаюсь за якість фото) :

Планую їх викормлювати до двух місяців, пишіть хто хоче купити\бронювати, зважаючи на ситуацію в країні ціна договірна, так щоб і вас і нас не образити.
Кому потрібна додаткова інформація\фото\відео, пишіть, не соромтесь.
САМОВИВІЗ
Пишiть у Вайбер/дзвонiть 0985932420

4 лайка

Також є в наявності ще один козлик, від іншої мами, народився в трійні, батько той же самий, умови утримовання такі ж, йому зараз 27 днів. Цей більш спокійний характером, але в ігрищах дуже активний.

Мама велика особа, близько 80 кілограм, характером теж дуже спокійна першим окотом почала 4,5 літра, зараз збавила до приблизно 4, легкодойна, є невеликий дефект на соску, гулька, це не сосок, і не болючий, дойці не заважає, звідки взявся я не знаю, її купили у два місяці, і він вже був. У її сестри та дочки таких немає.
Єкстерьер:

Вим’я:

Дефект:

Ціна теж договірна, пишіть, залюбки відповім на питання та зроблю фото якщо забажаєте.

2 лайка

Все отправились в морозилку. Сделан вывод что растить их смысла нету)) Сразу родились-секир башка.

1 лайк