Козлик захворів

Доброго ранку, захворів мій Мартін 18було 8місяціа,глистогонили в октябрі,прокашлював,а це три дні тому кашель став сухий і цілий день кашля,після лікування Хлої,і він заболів,третій день колю ФАРМАЗИН,так порадив ветеринар,а все начялось стого що пропав апетит, жуйки небуло,я зробила болтушку-водка+масло+вода,влила 20куб шприцом,масаж, піднімала за передні лапи,отрижка пішла,зараз на сіні,но неохотно їсть,був в’ялий,зараз більш менш нормально, сьогодні ранком заходжу а вокруг рота коричневе,а на полу вирвав жидкость теж така коричнева,з носа соплі густі прозрачьно мутнуваті,їв до цього утром зерносіміш (кукурудзи та овес+кальфостоник, лізунець,сіно постійно у них в кормушках,підсипаю)що з ним?чим допомогти, сильно похудав.Випорожнюється нормально горохом.Допоможіть.Переживаю щоб недайбог і кози непоболіли.

Як же важко щось радити, коли згаяно стільки часу. Жуйка в нього за отанні три дні хоч була? Чи їжу полемзяв - та й вважається, що є апетит… :face_with_raised_eyebrow:

1 лайк

Жуйки ненаблюдала,він наче ротом шевеле,сіно їсть неохотно,зерно боюсь та овочі давать,і третій день наче спазмами трусить наче я замерз.

Що робить,що скажете?

Я думаю, що з самого початку ще треба було азідін кололти. А зараз уже й страшно. Але тут “або пан, або пропав”. Так, щоб загалом трохи запалення зняти - вколіть аналгін з дімедролом.

Добре дякую,Оля більше нічого?нетреба,що з ним що у нього?

Інші кози незахворіють,це непереходне?