Вот просто загорелась увидеть своими глазами…
Так что летом-ждите в гости,наверное…если обстоятельства не помешают…
Вітаю з відкриттям сторінки . Кози дуже гарні .Хай радують Вас і дають як найбільше молока .
Доброго времени суток.Побыла у вас на страничке,мммм природа краса,козочки и малявки просто класс,а пастух-просто нет слов:slight_smile:Желаю процветания и пусть мечты все сбудуться.
Андрію, я просто закохана у вашу природу і дай Бог Вам перебратися з кізоньками.
Дякуємо за побажання хочеться тримати більше кіз але в місті дуже мало місця треба перибиратися в село. Оля я тоже Оля читала що Ви проживали в Дніпроджержинську мій тато родом звіти і далі там проживає
Це ж треба, яка маленька Україна)))) Мої батьки теж досі проживають в Дніпродзержинську)
Може вони знайомі мій тато Саша Мірошниченко.
Позвонила батькам, кажуть, що не згадується це ім’я. Вони живуть на Матросова.
Течія в нас на річці не дуже швидка,в літі коли Дністер відбуває то в деяких місця можна перейти на другу сторону вода там по груди.
А чому ви мрієте перейти на ту сторону річки? Чим погано на цьому боці ?
Кругом нашого подвіря а це 2 сотих мешкає 6 сусідів.
300 м до річки через 3 вулиці по дорозі зїдаються всі квіти кущики і всякі маленькі деревця,
На другому береі в нас є 30 сотих землі під забудову .
посмотрела на фото, такая красота!!!
нужно обязательно съездить в эти места
Вітаю дуже у вас гарно, сама була бачила, по Дністру сплавлялись, правда на надувній лодці, і навіть на пароплані пару разів злітали, красотіща неописуєма. Після Буковини взагалі зрозуміла, що і не знала які чудові краєвиди по цей бік кордону.
Гарні у вас кози, в моєї мами з Кіцманя також карпатка, чорна з білими плямами, другим окотом п’ять літрів.
А ще за мостом в сторону Чернівців ж закинутий ресторан, ми колись з чоловіком навіть помрігували його купити реставровувати і відкрити))))) потім почули його історію(
А ще Хрещатик незабутнє місце!
Вітаю ще раз рада бачити!
Дякуємо що завітали до нас у гості. Вам до нас недалеко, якась година часу і Ви в Заліщиках.
Вітаємо Вас раді бачити у нас. Доречі каратка у нас з Кіцманя.
і ми хочемо почути!
[quote=“Andzhej, post:7, topic:7085”]
м Заліщики Тернопільська обл [/quote]Доброго дня вашій оселі шановні Андрію та Олю! Дай думаю зазирну на хвилинку на вашу сторінку, подивлюся, що ж там за “кози на березі річки”. Ой, який же гарний та мальовничий куточок у вас, а який краєвид!!! Аж подих перехоплює від побаченого!!! Читаю з радістю вашу сторінку і відпочиваю душею. Дякую вам, що ви є. В нас на Бориспільщині переважно лани широкополі, ліс і річка Дніпро.
В Саші з Чернівців сьогодні придбали козлика, ГАНС красунчик
Як я вас розумію! Від Саші з пустими руками піти не можливо. Нехай росте здоровий, плодотворний.
Так ми як вертались до дому то подорозі то вже мріяли про козочку в Саші купити.
Зарас йду їх пасти потім скину ще фоток.