Козенята (козлики i козочки) и(50-75% нубійці) Хмельницька область

Все шара закінчилась, тепер ціна 87,5%козлика -2000грн…

Вночі народилась ще парочка козинят - козлик і козочка 84% нуби, ще не фоткала…козочка вся в бризках :heart_eyes: і козлик -красуньчик

16 лайков

Козлик 84%нуб/решта заанен.

16 лайков

Козочка 84 нуб./заанен.

24 лайка

дуже гарні козенята :heart_eyes:! Вітаю :bouquet: ! кізонька просто восторг ! ! хай ростуть на молочко та на сирочек!

1 лайк

Зоя, Ваш козел - золото. Такие непредвиденные окраски только у Вас. Эх, жаль что Вы очень далеко.

2 лайка

Дякую, дівчата. :heart_eyes:

Я від неї в захопленні також, але нарощувати поголів’я на даному етапі не маю можливості. Прийдеться щей частину дорослих скоротити. Горорити говорю, а як це зробити на практиці не знаю… і не можу :sob:

4 лайка

Старших козликів готую до кастрації, так хто ще може роздумує, то поспішіть… лишилось мало часу

4 лайка

Козлик 2 поїхав у новий дім ! Довгого, продуктивного життя тобі, малюче! :kiss: :kiss: :kiss:

15 лайков

маленьке козеня в котячій переносці можна бла-блакаром передати.

3 лайка

Нам в коробке проводником передавали,еще и наругали,чего мол коробка такая не просторная :sweat_smile:

2 лайка

Десь у вайберi зустрiчала групу провiдникiв поiздiв. , якi займаються перевезенням тварин. Але як заоаз поiзди курсують невiдомо

1 лайк

Доречi , ми живем за 25км вiд м.Шепетiвки (залiзничний вузол)

3 лайка

Кого дiйсно цiкавлять козинята телефонуйте, а просто так… вибачте не маю часу. Зрозумiйте мене правильно, я людина завжди вiдкрита для спiлкування, але зараз дуже гаряча пора i кожна хвилина золота

8 лайков

Сьогоднi малеча була обезрожена , а вчора просто пляжували на сонечку

17 лайков

Козлик 1 (тракторист) заброньований

2 лайка

А козлик 84 % нiчим не гiрший 87% братiв-трактористiв, вiн виший на ногах,
мае довший корпус, довшi вушка i надзвичайно коротюсiньку, шовковисту шубку. З легкоi руки Олi @olga79, я його назвала Клементин

11 лайков

Провела сьогодні і другого 87,5 козлика в нову домівку. Що його там любитимуть я переконана, тому, що поїхав він в господарство де вже живе один мій колишній вихованець. В цьому році це другий мій козлик, який поїхав працювати на дочках козликів виходців з мого господарства. Тішуся, що люди задоволені старшими моїми козлами і надіюсь, що і теперішня малеча покаже себе з найкращого боку .

З малечі в продажі Клементин та його сестричка.(84% нуби) а також лютневі парубки ще є.

І Карамелька все ще чекає свою мамку зі смаколиками…доречі, липучки на кишенях розстібати уже вміє. Так що набивайте кишені смаколиками і приїздіть знайомитись :rofl:

17 лайков

Лютневi козлики уже такi виросли.

75% нуб.

19 лайков

14 лайков

Принц -2, з іншого боку :slightly_smiling_face:

13 лайков