Кізюнь-кізюнь Терапія

Наталочка с новосельем вас!Козочки очень красивые и ухоженные.Сколько же у вас кизюнь?Как со всеми управляетесь?Заходите в гости к Оле.Буду рада.

2 лайка

Вітаю! Я син Наталії. У мами виникли складнощі в роботі з форумом, мали проводити віддалений курс навчання, але виникли проблеми з комп’ютером, тому, покищо, на деякі питання відповім я, а про терапію пізніше напише мати.

7 лайков

На рогах у кози шланг, щоб вона нікого не зачіпала. Прозорий виявив низьку ефективність, а от чорний резиновий з товстими стінками проявив себе краще. Він не так швидко злазить і краще захищає малечу, та і коза з ним поводить себе стриманіше.

3 лайка

Феєчка добра гарна кізочка. ттт Правий ріг обробили. Влилась в рогатий колектив.

Дякую Олександре. А як шланг вдягаете та кріпете, є якись нюанси, чи просто натяг тай по тому?

3 дойні, 2 ярочки, 3 “дівчинки” і 4 “хлопчика”. Справлятись з всіма допомагає батько. Коли буваю вдома трохи допомагаю я…

3 лайка

Батьки телефоном повідомляють, що просто натягнули спочатку один кінець потім другий.

1 лайк

Господарство 2020
Козли великі
Бруно (придбаний)

Зефірчик (феїн)

22 лайка

Козли малі (1.06 від Мішельки)

16 лайков

Наконец то вы вернулись! Рассказывайте!

Кози Алька і її донька Домуся

19 лайков

Фета донька Феї

Фея

22 лайка

Кнопічка Мішелькіна донька

Мішелька поїхала в Чоповичі

21 лайк

Ваша Алька, просто один в один наша Адель, я аж рота від подиву розкрила. Скільки їй років?
Козочки всі красуні :revolving_hearts:.

3 лайка

Кози 2021

І 2 козла…

25 лайков

Гарні козюні! Вертайтесь на форум, розповідайте про всіх.

3 лайка

Натуся вам з нами не цікаво?
А я хочу вас привітать уже з Новим 2022 роком !
Побажать вам всього найкращого а головне здоров’я,буде здоров’я буде все і козочки і сирочки.
Козочки красуні на зелені травичкі як з казки.
Обажаю короткоухих.

4 лайка

дякую,щиро дякую…:rose:мені дуже на форумі цікаво Мені дуже хочеться всім подякувати…за те що ВИ всі є такі щирі,добрі…катруся я вітаю Вас зі святами січневими і Новим роком Здоровя,щастя радості,гармоніі.В мене тепер єдр.телефон,вчуся ім користуватись…вибачте…

4 лайка

Це так як я тикаю, тикаю а як почну сина просить щось показать то він сміється і говорить;" методом втика мамо і все получиться."
Буває так що чи єлектрики нема довго то моїм псіхам нема меж.
Без форуму як без рук.
Сидиш дома і бігаєш по гостях; то з тим поспілкувавсь то побувала в одної в гостях то почитала швидку допомогу і вже до всього готова.
От і поради дають коли це потрібно.

6 лайков

доброго ранку!согласна з вашими словами,на всі стоТільки син каже…мама натикала,він стільки за п,ять років пользованія телеф.не бачив.
А форумчанє це клад.Добра щирості,людяності,радості

2 лайка