Поздравляю с открытием странички и с наступившими праздниками
От ми думаємо, це так важко, коли вперше заводиш тваринку, а як їй?
От ми думаємо, що не вміємо доїти козу, а що вона про нас думає?
Ой, як же їм з нами важко
Ой Ира, лучше не знать!
Вітаю в Козляндії!
І запрошую до нас на сторінку!
Ферма-майстерня #NaDesni
Та ви не можете собі уявити, як вони, тваринки, між собою тих хазяїв “обсмоктують” … “та і руки у них не з того місця”, " та й пересолила", “а вона ж сухарика пожаліла”, " а педікюр робе - ножиць ніколи в руках не тримала", “а озабоченність у них яка - під хвости усім так і заглядають, божевільні” і так далі.
Да-да, так и происходит
С открытием странички! Успехов вам и вашему хозяйству и …хороших тёплых мыслей!!!
Я така рада, що ми одночасно завели і котів і собак, що вони дружать, бо вже двоє з наших сусідів, не можуть собі дозволити кицьку, бо собаки виросли і рвуть котів а наші, тільки облизують одне одного
чи то так приміряються?
А, в нас поле майже, мишей повно, а інколи і пацюки бігають, от як тут без кішки? Труять звісно, мишей, але вони встигають шкоди наробити, а в нас мишоловки ростуть, ну я звісно сподіваюсь на це бо пузяки як в колобків
але ми ростемо, тому багатенько їмо, спимо і граємось
Наші дівчатка виховані, в лоток ходять, якось лишились їх на чоловіка, приїхала, лоток повний, а поруч купа накладена він зразу: хто це наробив? Зараз накажу!
я йому кажу: так, накажи, себе. Бо як їм в лоток зробити справи, як він повний? Заспокоївся, тепер як що кішки зроблять, питає, чому вони це зробили? Бо які умови ми створюємо, такий і результат отримуємо
як не хочеш щоб шкоди робили, то не створюй умови для цієї шкоди
Тепер у нас, два лотки, на всяк випадок
С открытием странички
И с праздничками
А коза думає, що вона від мене хоче, чому до мене пристає, бігає за мною з відром (в мене було так з першоокоткою).
В мене кіз поки що нема я на кицьках тренуюсь
так навіть вони, малі, а такі різні всі
дала їсти, Ася та Мишка печінку нямкають, а Тося сидить, дивитися на них, на мене, на миску, та починає мякати: мамо, дай їсти, бо в мене нема їжі, тільки щось несмачне, от би сметани, чи творогу…
вона в нас молочна душа
сиділа, сиділа, бачу вже плямкає печінку, та ще й гарчить на інших, бо вони своє вже з’їли
взагалі, ми їм не даємо гарчати одна на одну, спочатку було, зараз навіть за їжу не гарчать, а тут пізно схопилася їсти
Асіна кішка

Це Тося прибігла жалітися Асє, коли вперше Мишку побачила

С пополнением Вас и с новосельем.Заходите в гости поболтаем!Рада знакомству!
Гратися через плівку, так цікаво а Тосі, ще й не так страшно
бо Мишка велика, та їй до Тосі байдуже, а от Тося з переляку, на неї все гирчала, аж поки недопетрала, що з нею гратися можна
Мишка, аж допоки ми її не стерелізували, до кішок спати не йшла, вона вулична була, тож їй на нашому будівництві добре

Ірен, скажіть будь ласка скільки коштує стерилізація кіці? Думаю своїх стерилізувати, у нас чотири дівчинки.
Дуже по-різному, в середньому 600-800 грн., бувають акції, в приватних 1000 грн., але воно того варте, це тварині життя подовжує, бо організм не виснажуєтся, а господарів позбавляє необхідності щось робити з кошенятами доречі, собаку десь на 200грн.дорожче, але як на мене, дівчатка більш вірніші, і тому їх варто тримати
Дякую за інформацію. Думала трішечки дешевше, на чотири накладно вийде.
В Днепре 300 грн. А кота 250 было, может в других районах другие цены, не знаю.
Ну це нормально. Ми в Сумах, завтра спитаю.
Как кошка отходит от наркоза, долго заживает? Читала ,что и после стерилизации могут быть проявления охоты, т.к. в мозге что-то продолжает вырабатываться.
І ще, кішку можна майже в будь якому віці стерелізувати, але вона має бути вже сформована, десь після 6-го місяця, та не під час гульки, а от собаку, краще, після першої “течки”, бо до того якщо стерелізувати, може початись нетримання, це мені в двох лікарнях сказали
Доречі, якщо є потреба стерелізувати тварину не власну, є волонтери, в державній лікарні, таку тварину стерілізувати можуть безкоштовно та повернуть її на місце її проживання, або знайдуть їй господарів, ми так кішку що в місті в дворі живе стерелізували, бо по два рази на рік кошенят приводила, кішка гарна, але кошенят дуже багато було, всі по селах набрали, тож треба було щось робити
Я котика кастрировала, так он , когда отходил от наркоза, бедный, уписялся, потом все нормально стало. Характер стал лучше.