ЦИПЛЯТАМ БРАУН НІК КУПЛЕНИМ В КИЄВІ ЛИШЕ 2 ТИЖНІ, А Я ВЖЕ ДУМАЮ КУДА ЬУДЕМО СТІЛЬКИ ЯЄЦЬ ДІВАТИ 160 КУРОЧОК ВСЕ ТАКИ… БУДЕ
нУ І НАША ОСНОВНА РАДІСТЬ НАШІ КОЗЕНЯТА ТІ ЩО НА ПЛЕМЯ, БО ВОНИ В НАС РОЗДІЛЕНІ, МЯСНІ З МАМКАМИ, НА ЗАБІЙ ЧИ ЯК Я ЇХ НАЗИВАЮ ШАШЛИЧКИ ОКРЕМО І НАША ЕЛІТА В ЦАРСЬКИХ ПОКОЯХ НА ГЛИБОКИЙ ТЕПЛІЙ ПІДСТИЛЦІ…
ПРАВДА ЩЕ НЕ ВСІ РАЗОМ, БО ДЕЯКІ ЩЕ ПІД МАМКАМИ СИДЯТЬ…
Щиро вітаю з гарним поповненням у господарстві!!! Всі дуже гарні )))). І господарі також:wink:.
С весенним пополнением,будьте здоровы!
З поповненням !! Такi класнючi малюки, нехай ростуть вам на радiсть!!!Тай господарi видно дуже добрi, рада що е в нас такi сусiди, можна за досвiдом приiхати:-)
Приїзжайте… завжди раді жвому спілкуванню…
Дуже довольний відрами з сосками що купив собі для випойки козенят, правда починаємо їх використовувати після місяця… всім рекомендую…
пізніше скину ссилку на ютуб, як запишу…
Принимайте поздравления!!! У Вас чудное хозяйство!!! С пополнением:bouquet:
Ми вчора відкрили грибний сезон, самі ранні гриби сморжі чи сморчки… дуже смачний гриб, один з найулюбленіших…
Ого! Які ранні і як багато! Смакота!!!
В нас вони зустрічаються лише зрідка, не знала що вони так рано починають сезон.
У нас кожного року, але цього року дуууууууууже багато, я кожного дня без зусиль збираю по два відра… сьогодні думаю буде завершальне збирання цього виду, бо вже де неде видно інших сморчків, і більших, і мясистіших…якщо цікавить напишу рецепт для них, бо вони трішки по іншому готуються як всі…
сезон в них починається, після першого весняного дощу
Клас!! Я знаю сморчки дуже смачнi, наскiльки я знаю, iх треба добре виполаскувати вiд пiску, а рецепт все одно напишiть, раптом комусь знадобиться:-)
В нас вони ростуть не на піску, виполіскувати особливо не треба. Але приготування наступне:
Спочатку гриби розрізаю поздовж і заливаю на рів години добре солоною водою, десь кг солі на 7л води. Потім промиваю 2-3 рази і ставлю варити в звичайно соленій воді до того часу поки гриби не перестануть пінитись…Після цього все готове для остаточного приготування, або заморожування для зберігання… Дальше я розігріваю олію, це найкраще робити в якомусь чугунному банячку, і кидаю цибульку для піджарки… бажано щоб не підгоріла, після цього як добре підрумянилась цибулька кидаю туди гриби і тушкую на маленькому вогні поки нриби з цибулею не стануть одним цілим по с маку, деколи потрібно додати води щоб не підгоріло, а іменно тушкувалось… Дальше беремо літрову банку і наливаємо туди 0,5-0,6л молока, ну звичайно козячого, свіжого, непастеризованого…додаємо до нього 2 столові ложки муки, закриваємо кришкою і добре взбовтуємо щоб молоко з мукою стало однією консистенцією… і виливаємо до грибочків. Далі чекаємо поки наша смакота поступово почне гуснути, тоді ви побачите чи ваша підливка не загуста, чи не зарідка…ну і добавляєте води чи муки з водою, в залежності до бажаної консистенції… після 5 хвилин по тому як загусло, виключаємо нашу підливку і додаємо 1-3 зубці часнику і залишаємо на 5 хвилин настоятись… всім смачного…
за таким принципом на молоці з грибів можна зварити суп… рекомендую до підливки моркви не давати, як на мене дасть занадто багато солоду до страви і потім прийдеться давати забагато солі щоб перебити цей солодкий смак…всім смачного.
Цей рецеп також гарно пасує до підпеньок і лисичок…
А где же такие грибочки всё-таки растут?
Мішані або листяні ліси, переважно на галявинах в лісі, або в цьому місці де більше сонця, любить вологу і часто росте з трави, ростуть по одному, але 30-40 см між собою, якщо знайти галявину то мін пів відра забезпечено, земля в лісі має бути дуже багато на гумус…
Спасибо. теперь буду знать!
чудова історія чудової сім’ї
Тарас вот пересматривала вашу страничку и не могу не задать вопрос.В каком месяце их уже можно обнаружить? Я их обнаружила поздно они уже подсыхали и величина была с кулак и почти без ножки а если ножка и была то смарчек казался как домик.А во чтоб в следующему году не пропустить хочу знать в каком месяце по них удти от дома то они далековать в поле возле пагорбов.
Катя,рано весной.Только…их варить правильно надо…условно-съедобные они.