Фартухи для козлів, ліфчики для кіз, нашийники, попони та інше спорядження для кіз та собак. Індивідуальний пошив.

Завтра еду в город. Заплатил бы … но куда и сколько?
Уже и в личку написал…

1 лайк

Вже відповіла в приваті :slight_smile:

Свитаночка, хочу рассказать о наших успехах с Мией. Ну что сказать? Всё здорово :grin: наш план сработал :+1:t2: Мы уже ходим без недоуздка. Единственное что, пока от дома отходим за ошейник придерживаю, а то она сварачивает домой :rofl: Но идет не упераясь! Отходим от дома ближе к лесу и я ее отпускаю, дальше она уже сама в вольном полете за всеми :blush:

Еще раз благодарю :rose:

4 лайка

Мои красотки в обновках

Все такие разные, красивые, празднично раскрашенные :hugs:
И мальчики в обновках к новому сезону готовы

Спасибо за “одежку”!

А еще, Свитана, Вы делаете ошейники с рукояткой? Очень удобно водить. Я мальчишкам только такие беру.

16 лайков

Алена, хоть травка и красивая, но все внимание на адёжку . Красота! Это ошейники что по акции? А я решила, что они малы будут.

1 лайк

не будут, нормальные ошейники, хорошей длинны, еще и с запасом

3 лайка

Инна, если есть желание и возможность, берите и не раздумывайте! Ошейники очень хорошие

2 лайка

Друзі! Хто ще не отримав повідомлення з трек-номером посилки, в суботу, неділю, до понеділка включно відправлю всі ваші замовлення. Перепрошую за затримку, форс-мажорні обставини в нашій зграї. :frowning:

2 лайка

Світано доброго дня! Ми отримали сьогодні маркери! Ну що я Вам скажу, я у неймовірному захваті! Робота вищого гатунку, дуже задоволена, що замовила. Мій чоловік аж занадто строгий експерт, то він поставив вищий бал. Спробував на міцність, сказав, що це не просто маркери, а повноцінні круті ошийники. Тому ми тепер Ваші постійні клієнти. Дякуємо за професійно виконану ювелірну роботу!

6 лайков

Не люблю особисте плутати з робочим, але у зв’язку з всеукраїнським карантином і панікою в соцмережах з цього приводу (зайшла на ФБ, була шокована), вирішила внести ясність у свій попередній коментар, щоби уникнути фантазій на наш рахунок. Наше ЧП в господарстві, про яке я писала вище і через яке я затримуюсь з роботою - важкі роди однієї з наших маламуток, як наслідок поїздка у ветлікарню, кесарів розтин. Слава богам собака жива, у задовільному стані, а ще двоє цуценят. Тож наразі мушу щогодини-півтори знімати з собаки попону, годувати малюків, вдягати попону на прооперовану собаку. У проміжках доглядаю решту собак та кіз, пасу кіз (сіно в нас було середньої якості, тож вже закінчилося), а ще …іноді сплю )). Шию коли не куняю носом у машинку). Аби-як шити не вмію, не хочу, не буду, тому відтерміновую роботу. Знаю, що такий режим є звичним для заводчиків певних порід собак, а також для молодих мам) , я ж, як виявилося, фізично не готова до такого графіку.
Я прошу вибачення у моїх любих козоводів, чиї замовлення я досі не відправила. Як вийдемо з цієї тимчасової кризи, в якості компенсації, обов’язково зроблю для вас, друзі, якусь цікаву акцію, а може й конкурс :slight_smile:
Обіцяю якнайшвидше увійти в робочий графік. Ясочка обіцяла мені допомагати як зможе :slight_smile:

в

32 лайка

Скорішого одужання вашій красуні)

3 лайка

Свитаночка, скорейшего выздоровления вашей собаке! И сил выходить и выкормить малышей!

3 лайка

Свитаночка, скорейшего восстановления вашей Ясе! Пусть набирается сил. А вы не волнуйтесь)) Главное спите как только выпадает свободная минутка! Я как вспомню как выхаживала шпицят (у мамки молока не было) Ой! Доходило, что и сознание теряла от переутомляемости. А ну несколько суток практически не спать! Шутки что ли?! Нет, Свитана, вы нам нужны :grin: :hugs:

5 лайков

Це чудово! Взагалі, недоуздок - сам по собі річ унікальна, якщо його використовувати правильно. Чимало собак навчилися ходити не натягуючи повідок саме завдяки йому (для собак він шиється трішечки інакше, має назву халті, але принцип роботи такий самий). Щиро рада вашим успіхам! :slight_smile:

Будь-ласочка! Дякую за замовлення і особлива дяка за яскравіі фото! :slight_smile:

Так, іноді, коли замовляють, роблю і з ручкою.

Дякую Вам за відгук. Надзвичайно приємно, і дуже важливо знати, що твоя робота високо цінується. :slight_smile:

Дякую! :slight_smile:

Дякую, Іванна! Ясочка тримається молодцем!))

Дякую, Таня! Яска в нас справжній боєць :slight_smile: Це я на якийсь час була втратила відчуття реальності. Звикла все контролювати, принаймні все, що стосується мого обійстя. Але життя непередбачуване і вкотре нагадало мені про це. Наразі я налаштовуюся на новий графік, тож сподіваюся дуже скоро бути знову “в строю”. :slight_smile:

10 лайков

И от меня спасибо за ошейники и фартуки. Еще не испытывали, но качество отменное. Шью сама, но в этом году времени совсем не хватает ни на что. Заказала и не пожалела.

Очень удивили ошейники - маркеры. Думаю, вы их неправильно назвали. Многие пугаются этого “маркеры”, а они нормальные большие качественные ошейники с регулирующимся размером от козленка до взрослой крупной козы. А я-то думала на козлят да подростков. Уверена, многие тоже так подумали.

2 лайка

И мне маркеры очень понравились, подойдут даже на очень крупную козу. Заказала всем, будут модничать. :smile:

1 лайк

@Varvara @Tanaa Дякую вам за відгуки! :rose:
Інна, я тому й назвала їх ошийники-маркери, тому що для некрупних кіз виконують роль і маркера і повноцінного ошийника, а для крупних кіз лише маркера, бо, як я писала від початку акції, фурнітура ошийничка шириною 2 см дорослу козу на припоні не витримає, якщо вона надумає розігнатися і смикнути, як вони це нерідко роблять. Щоб пристібати на випасі чи деінде дорослу козу, потрібна фурнітура моцніша, яка наприклад, йде вже у ошийниках ширших, 2,5 см

1 лайк

Это кто пасет на привязи. Мы свободно гуляем, ошейник нужен для того, чтобы козу куда-то перевести, да на время дойки пристегнуть. Первокотки не всегда хорошо стоят, да и взрослые могут надуматься, решить, что все, хватит и пойти гулять.

3 лайка

Саме так. Ну от мої кози ', наприклад, і вільно пасуться, і на прив’язі

1 лайк

Наглядні підказки. Які мірки необхідно зробити для замовлення фартушка для цапка чи бюстгальтера для козочки.

Для замовлення ошийника на козу, шия тварини заміряється в самому широкому її місці. AddText_03-17-02.04.59
Для ошийника собачці шия тварини заміряється в самому вузькому її місці.
AddText_03-17-02.10.53

7 лайков