Фартухи для козлів, ліфчики для кіз, нашийники, попони та інше спорядження для кіз та собак. Індивідуальний пошив.

Ірина, дякую за замовлення. :rose: Користуйтеся з комфортом. :slight_smile:

1 лайк

Трошки підростемо і вдягнемо :slight_smile: Фото обіцяю!

3 лайка

Зустрічаємо весну яскраво! :rainbow:

А до кінця акції 2+2=5 (до 6-го березня) залишилось зовсім небагато часу.

9 лайков

Красота! А цену можно за набор?

2 лайка

Дякую, Катерина)
Вартість 1шт 60 грн. При замовленні 4 штук (240 грн) п’ятий ошийник у подарунок.
Ось тут трохи раніше детально все розписано

3 лайка

Здравствуйте, Свитана! Хочу заказать у Вас два лифчика S и L , промеры 64-78 и 82-94.
А также фартук для козлёнка 58-64.

1 лайк

Вітаю, Людмила. Пишу Вам у приватні повідомлення.

Пока успеваю на акцию) мне набор ошейников пожалуйста.

1 лайк

І мені набір акційних ошийників

1 лайк

@Veterin, @1707antik, зробимо :slight_smile: Пишу вам в приват

1 лайк

Ой, акция, акция! Я как всегда - в последний момент)
Мне, пожалуйста, красный, оранжевый, жёлтый, синий и голубой.
И да, я не знаю где тут энтая личка и как туда писать :monkey:
… И ещё моему котёнку маркер салатовый м-ку. Может, какую птичку убережет)
…И ещё удлинитель для фартука. А то грудной ремешок заканчивается(. Стропа 2,5 чёрная, фастекс укк. Длина удлинения 15 см. Насколько я промерил - фастекс даёт 4 см и стропа от края до края сантиметров 10-11.
Вроде всё.

Свитана, спасибо огромное! Сегодня получила ошейники.

Примерка будет завтра. Обязательно покажу красоту в деле

13 лайков

Дякую Вам за замовлення! :slight_smile: Користуйтеся з комфортом!

Буду дуже вдячна за фото. :+1:

Вибачте, не зовсім зрозуміла про який маркер мова. Якщо про ці ошийники-маркери для козенят, то на кошеня вони великі будуть. Менше 26 см в обхваті не вийде зробити. Чи Ви маєте на увазі маркер, як я для цуценят роблю, з паракорду?

Перепрошую, не уявляю що це. Покажіть, будь-ласка, що Ви маєте на увазі, скиньте посилання де це можна побачити.
Да, і Ви якого розміру фартушок брали?

• Да, именно из паракорда. М-ка размер.
  • Это просто. Кусок стропы, в каждом конце которой вшивается по половинке фастекса. Всё.
    Как застебнёте этот фастекс длина окружности получившегося колечка должна быть где-то 15 сантиметров. Плюс-минус сантиметр.
    Размер фартука я не знаю какой. Когда я покупал, у Вас ещё размерной сетки не было. По размерам шили.

@Vik1, зв’яжіться будь-ласка, зі мною в будь-який зручний для Вас спосіб телефон/вайбер/ватсап 097-1001823.

Друзі! Було прийнято рішення продовжити акцію ще на кілька днів, до 10-го березня включно.
Яскрава кольорова стропа для ошийничків прибуває післязавтра. :slight_smile: :rainbow:

5 лайков

Да пишите в личку. Буду искать) Надо же когда-то учиться.

Свитана, я сильно извиняюсь, что не показала до сих пор своих красавиц в обновках. Сильно занята новорожденными :baby_bottle: :slightly_smiling_face:

1 лайк

Ми почекаємо :slight_smile:
Коли Вам буде зручно, тоді й сфотографуєте.

1 лайк