Свитаночка мне нужен фартух на взрослого козла размер 80-103 и ошейник на него 70 .Время еще терпит .если будет время и желание .Денюжку я сброшу 7 апреля как получу пенсию . Заранее спасибо .Вот с обхватом тулуба может и 80 на 99 или100 пройдет он сейчас с зимы лохматый . я в роди и плотненько померила но и не очень . И три ошейника для взрослых коз .
Свитана, у вас есть ошейники, на которых можно писать? А потом стирать надпись?
А то некоторые мужчины … имеют проблемы с определением цвета
Есть идеи?
К ошейнику привязывай ленточки! Одну - две -три) К другим плетеное что-то. и так будет различать)
Ага, а некоторые берут и сгрызают, и я не про мужчин.
И поверь, им нужно конкретно имя или цифра, а не опять цветная ленточка.
Відповіла в приват.
Писати і витирати на тканині не вийде. На біотані лише мабуть. На вашому фото ошийник з матеріалу, схожого на біотан (а може він і є). На звичайних ошийниках можна хіба що пришивати клаптик тканини з написом (як бірку), щоб потім його можна було відпороти і на його місце пришити інший з іншим іменем.
Да, этот ошейник из биотана.
Хочу поділитися класною викрійкою маски для обличчя. Раджу маску шити трьохшарову (третій шар - кишенькою для фільтра)
На обличчі лежить ідеально
Якщо кому потрібні маски, пишіть - пошию.
Замовляла собі на маски тканину (симпатичну хб з прінтом), є трохи надлишку. Буде попит - замовлю ще тканинки і шитиму.
Бавовна 100% в два шари
Клас ! Давай мені поший 5 масок ! 3 шт - з квіточками , і 2 чорних з зірками .
2 см - это сторона квадрата, правильно?
Так.
З огляду на серйозність ситуації в світі і з дозволу шановної адміністрації, додам файл для скачування (викрійка на листок у форматі А4)
Маска для обличчя А4.pdf (868.4 КБ)
Лада, буду шити ввечері маски. Квіточок можливо на три маски не буде, побачу в процесі роботи. Якщо не вистачить, якою замінити?
Сірими зірочками .
И я хочу заказать - две мужских и три женских
В мене поки що є багаторазові маски. Але хочу Вам сказати велике спасибі за позицію і відношення! Уклінно дякую.
Замовила ще тканину. Відпишуся тут і Вам в приват, коли буду знати дату її прибуття на моє відділення Нової пошти.
Посмотрела на фото и думаю. О Бани в лифчике… а почему с рогами… может старое фото … присмотрелась не моя коза!
Друзі! В понеділок приїзджають застібки-фастекси. ТОж ошийники, ліфчики, фартушки дошиватиму на середу, у середу відправлення.
Також є готова шлейка-ліфчик для кози синього кольору, розмір L, сумку лише пошити чи підібрати вже готову за розміром вимені вашої кози і в понеділок можу відправити.
Щодо масок. Тканина на маски також приїзджає у понеділок. Різні кольори та з різними прінтами. Масочки шию трьохслойні : два шари + кишенька для фільтру/марлі. Відправлення у середу та п’ятницю.
Вище в темі є викрійка на цю маску для тих, хто бажає пошити її власноруч
На маски и фартушек отправила заказ в личку