Если Вы решили купить козу

Якщо в Августи Луїзи буде дочка , скоріше за все - лишу . Колись у нас було і дві кози , і три , водночас , але я була дитиною , ними мама займалася .
Справа до зими .
Не уявляю , як все це буде .
Тому не ризикну.

Це все вища математика , а не козівництво .
Їсти -вирахуй.
Прогулянки -за планом (сьогодні пішла без неї за гілками , так вереску було на всю вулицю ) і ні -ні від графіка , ввечері -гулять! Те , що вдень гуляли, не рахується.
І те що їсти на вибір -теж .
Але характер , попри все , хороший .
Тиха .

4 лайка

Друга кізка потрібна, бо ідуть холода. Уявіть як буде почуватись одна козочка в сараї, вони ж стадні, а ще в кози комплекс жертви( прощє люба коза трусіха). А вдвох вони в любий момент будуть зайняті.

6 лайков

Ранньої весни купила свою Квітку, народила Малого. Потім сусідка віддала 2 двомісячних козенят, дальня сусідка впросила забрати свій приплід, піврічну кізку. Ну і цапеня вже придбала… раз такі справи. Ще є овечка з ягнятами. Весело!

3 лайка

Ви-Великі Молодці .

Августі , теж лише 5 місяців .
Якби жила в селі , то певне взяла б ще одну козу , вже дорослу , щоб було молоко .
Але я не в селі. І знаючи , що на березі пасти не можна , певне б добре подумала чи зможу прогодувати Августу, бо я уявляла ранішні і вечірні прогулянки на берег , а не ламання голови, де взяти їй різноманітної їжі .

Тепер в мене кожного дня завдання — нагодувати Августу повноцінно , в посушливий рік .

Поки що вдається .

2 лайка

Та можна і в березі пасти, тільки глистів не забувати ганяти.

4 лайка

Зрозуміла . Але будемо старатися обходитися…

Подскажите пожалуйста, с чем может быть связано достаточно резкое снижение молока? Может ли быть коза в положении?

Запросто. Особенно, если было покрытие. Да и зима на носу, козы снижают удои.

2 лайка