Дотация на телят

Может кто-то сталкивался с таким.

Сталкивалась http://dotacii.minagro.gov.ua/ua/2500-za-telya, но не получала. Теленок не родился в моем хозяйстве.

1 лайк

Спасибо,бычку 7 месяцев ,теличке 3 месяцев случайно узнала что можно получить дотацию.Наша сельска голова сказала денег недают.

Да у них ничего не дают, пока им не дашь…
Я ходила узнавала за 2 гектара земли. Ответ был: “На территории нашего сельского совета земли нет”. Потом смотрю ее декларацию в интернете. В собственности, совместно с мужем, 70 гектаров земли… С неба упало.

2 лайка

Інна, це було в 2019 році, в цьому році дотації на молодняк ВРХ для населення відсутні

Є дотації тільки для фермерських господарств, які утримують 5-25 корів

4 лайка

в 2020 році є дотації для пасічників

1 лайк

а где об этом можно почитать ?
про дотации для пасечников ?

Пасічники отримають 200грн на одну бджолосім’ю

2 лайка

Значит с телятами пролет

Все верно.
вот урядова програма

відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року №107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» надається дотація за бджолосім’ї на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60000 гривень одному отримувачу.

Для отримання дотації за бджолосім’ї громадяни (фізичні особи) та суб’єкти господарювання селищної об’єднаної територіальної громади, які є власниками бджолосімей, подають до фінансово-економічного відділу виконавчого комітету селищної ради до 30 вересня 2020 року (включно)** такі документи:

  • копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;
  • копію рішення про державну реєстрацію потужності;
  • копію довідки про відкриття поточного рахунка, виданої банком (суб’єкти господарювання) ;
  • копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку (фізичні особи) ;
  • копію паспорта громадянина України (фізичні особи) ;
  • довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, у паперовій або електронній формі (суб’єкти господарювання) ;
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва та кількість сільськогосподарських тварин (форма 24-сг) на останню звітну дату на момент подання документів (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами) ;
  • довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів (фізичні особи та фізичні особи - підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства) .
1 лайк

А я думала, что эти выплаты на постоянной основе.

Я так конкретно попала з тією дотацією. Там дотація на биків 1 року. Її давали частково розділивши на три виплати: 300, 700, 1500. В сумі 2500. Минулого року я повністю отримала дотацію, а в цьому році лише 300 і 700. Останні 1500 відмінили. Все було б нічого, як би не 8 бичків. Одним словом затрати на корма пішли зі свого кармана, а прибутку пошти 0.

2 лайка

Плюс до цього всього, повинен ще зразу заплатить за кожну сім’ю по 30грн. Ще аналізи за кожну сім’ю… Дуже багато щось володіти.

Дотація на утримання кіз та овець у 2021році. Хто володіє інформацією з цього питання? Попадались обривки інформації, але конкретно нічого не знайшла.

1 лайк

А такі існують?:sweat_smile:

1 лайк

Я це намагаюсь вияснити :grin:

1 лайк

Ну дійсно не справедливо😂На корів ,телят ,бджіл є ,а кози що ,не люди😂

3 лайка

Зараз в Мінагрополітики в проекті 2 дотації:

  1. на утримання вівцематок і козоматок - 1000 грн на рік
  2. На закупівлю племінних тварин 80% вартості але не більше 16500 грн. на голову
    Але це лише Проекти
    Чекаемо прийняття.
10 лайков

Цієї весни відмінили дотацію на телят. Я чекала останню виплату (виплати розділи на 3 частини, остання найбільша) на 7 телят і не отримала. Все пішло в фонд коронавіруса. Скільки труда вкладено, і від ковіду за свій кошт лікуються. А де гроші поділись хто зна🤔

1 лайк