Любі форумчани, пропоную на продаж дійну козу Брунічку 50х50 нубо-зааненка. Ця дівчинка служила мені вірою і правдою 5 років, за цей час народила 5 кізоньок і 6 козликів, всі чудові діти з гарними нубійськими рисами. Коза досвідчена, легкодійна, слухняна і розумна. Чистоплотна, з гарним вименем і удоєм на сьогодні 1700 з ранку і 1700 в вечері, з раціоном 1л суміш зерна і випас в пастуху з 9 до 17.
Молоко смачне і легко пється, вихід сира з 5 л молока біля 1 кг, залежить від виду сиру.
Коза себе підсасує, тому має цей чудовий девайс на шиї, тож тепер має двойне ім’я Бруня-Нефертіті. Девайс не заважає їй жити з ним і виконувати всі дії які їй заманеться крім опустити голову під вим’я. Шукаю для неї турботливі руки і розумну голову, так як дівчинка ще хороших 4-5 років послужить, дасть хороше потомство і молочком порадує. Пік в неї в межах 5 200, в минулому році давала 4,5 л до осені, потім 3,5 -3 до кінця осені, і перед запуском убрала зерно запускалась легко з 1л. Вагітності багатоплідні вже два роки по троє, до цього було по двоє. В 18році - 3 кізонькі, в 19 - 3 козлика
запускаю за 2-3 місяця до родів, даю відпочити.
По Бруні тут:
Її першокотка дочка. 1л молока з ранку +2 козочки під нею з перших днів після окоту на сіні і трохи пшениці. Молоко дуже смачне.
Бруня сьогодні:
Ціна 3000 грн. В хороші руки. Вайбер 0992526151
Є ще багато інформації про неї на сторінці МАМАМЕ і можу надіслати вайбер, фото і опис дітей, і іншу інформацію. Причина продажу залишаю її онучку, а вона в свою чергу порадує ще когось як мене.