Дійна коза 50х50 нубо-зааненка Бруня. Макарів, київська область.89

Любі форумчани, пропоную на продаж дійну козу Брунічку 50х50 нубо-зааненка. Ця дівчинка служила мені вірою і правдою 5 років, за цей час народила 5 кізоньок і 6 козликів, всі чудові діти з гарними нубійськими рисами. Коза досвідчена, легкодійна, слухняна і розумна. Чистоплотна, з гарним вименем і удоєм на сьогодні 1700 з ранку і 1700 в вечері, з раціоном 1л суміш зерна і випас в пастуху з 9 до 17.
Молоко смачне і легко пється, вихід сира з 5 л молока біля 1 кг, залежить від виду сиру.
Коза себе підсасує, тому має цей чудовий девайс на шиї, тож тепер має двойне ім’я Бруня-Нефертіті. Девайс не заважає їй жити з ним і виконувати всі дії які їй заманеться крім опустити голову під вим’я. Шукаю для неї турботливі руки і розумну голову, так як дівчинка ще хороших 4-5 років послужить, дасть хороше потомство і молочком порадує. Пік в неї в межах 5 200, в минулому році давала 4,5 л до осені, потім 3,5 -3 до кінця осені, і перед запуском убрала зерно запускалась легко з 1л. Вагітності багатоплідні вже два роки по троє, до цього було по двоє. В 18році - 3 кізонькі, в 19 - 3 козлика :grinning: запускаю за 2-3 місяця до родів, даю відпочити.

По Бруні тут:

Її першокотка дочка. 1л молока з ранку +2 козочки під нею з перших днів після окоту на сіні і трохи пшениці. Молоко дуже смачне.

Бруня сьогодні:

Ціна 3000 грн. В хороші руки. Вайбер 0992526151
Є ще багато інформації про неї на сторінці МАМАМЕ і можу надіслати вайбер, фото і опис дітей, і іншу інформацію. Причина продажу залишаю її онучку, а вона в свою чергу порадує ще когось як мене.

16 лайков

Оля, ти так поетично описала свою Бруню, і так душевно…:heart_eyes: відразу відчувається, що кізонька -улюблениця.:heart_eyes:
Гарних ручок Брунічці!

11 лайков

Для справді зацікавлених надам всю інформацію по вайбер. Інших прошу не бентежить.

Лариса Ягуся підказала спосіб як позбавитись підсосування. Почнемо вже, відпишусь як ідуть справи. Дуже надіюсь що відро більше не знадобиться.

1 лайк

Оля классная козочка. И цена шаровая. Единственное, для нее жениха надо 100% или около, что бы детками можна любоваться и не только.
Короче козочке самых-самых любящих ручек!!

4 лайка

Оля поділіться як позбавитись підсосування що посовітувала Лариса

3 лайка

Дівчинка не має інфекцій вимені і не має недостачі в кальцію.
@yagusya дякую за рекомендації.

1 лайк

Брунічка трохи добавила в молоці. В нас два дні спека не така страшна, десь хмара, десь вітерець прохолодний з’явився, а ще п’є кампоти і сироватка десь перепадає. Тож в граммах вийшло 1640. В л сьогодні вечором заміряю :slight_smile:

3 лайка

Ранішня дойка Брунічки.

На фоні блеє коза, тому що вона першокотка, і першу я дою зазвичай її, але хотіла показати на кантері скільки молока від Бруні. Пози міняла щоб було краще видно :slight_smile:
Всім доброго дня :bouquet:

18 лайков

Брунічка під завдатком.

10 лайков

Оголошення прошу закрити. Дякую.