Цуценята джек рассел тер'єра

Пропоную до бронювання цуценят Джек рассел тер’єра, брокен жорсткошорстний.
Цуценята мають батьків які є компоньонами і помічниками на нашій фермі, чудово справляються з виловом гризунів та відлякують лисиць, мама навіть допомагає загоняти курок у вольєр. Птицю жодна з дорослих собак у нас не чіпає, привчали з малечі до цього.
З котиками також товаришують… дуже соціальні і товариські, собаки компаньони.
Собаки дуже активні, тому потребують активного життя.

Цуценята народились 17.12.24 є дівчата і хлопчики. Оброблени від паразитів, вакцінація по віку.
Ветпаспорт, метріка також можлива, батьки з документами.

Більше інформації за запитом на вайбер
0631677846

Загальне фото додам ще кожного окремо.

4 лайка

Щиро раджу таке цуценятко!
В нас є дві дівчинки напівкровки, де мама джек рассел, а тато підлий звабник.

Дівчатка потрапили до нас восени 2022 року , одна з них дуже схожа на маму , а інша на тата . Це наші антистреси. Якби не вони , я не уявляю , як би я витримала перші двв роки . А що вже розумні !
Це не собаки , це напівлюди!

В кого нема собачки —щиро раджу !

1 лайк

Щодо гризунів . На частині городу з люцеркою жили . Тепер нема . Як буваємо на річці ,то і там намагаються кротів вирити .
І так , і з котами вони товаришують, і курей не чіпають . І яйця не деруть, хоча з їх розумом та вміннями це геть не задача .

Ще дуже самостійні, сміливі і дуже вірні .

Одного разу я потрапила в собачу бійку (маємо 3 собаки ,то перший нам життя дає за всіх , як тільки втік , так і в бійку ), я витягую його з бійки , а на мене намагається напасти його подружка , кг на 15 , мої дівчата мене захистили, та собака втекла .

1 лайк

Дякую, так джеки неймовірні позитивчики і друзі. Маленькі та хоробрі, про самостійність так це теж чи та правда :four_leaf_clover:

1 лайк

Батьки Умка і Арчі

6 лайков

Які красиві !які оченята !