В1таю! Уже з1брала цьогор1чний урожай часнику та цибул1. Урожай гарний, маю трохи лишк1в то ж можу под1литись 1з бажаючими. Продукц1я вся еколог1чно чиста, без використання м1неральних добрив та герб1цид1в. Вирощувалась для себе, на козячих какахах все росте гарно. Пропоную часник озимий, великий 1кг 150грн
Цибуля плодуха, або с1мейна. Назва Корол1вська.1з одн1 виростае кущ в якому 4-8цибулин.В цьому роц1 вона дуже гарна 1 дуже велика.Хто хоче мати соб1 на розв1д, звертайтесь 1кг100грн.
Зможу переслати укрпоштою або новою поштою
А коли Ви садили сімейну, що вже зібрали, в мене стоїть ще зелена, садила наче рано, ще в квітні.
Замовляю цибульку. В мене сімейна цібулька жовтеньке, не схожа на Вашу, дуже подобається на зелень її садити майже весь рік, конвеєром.
Я цю королівську посадила у кінці березна (тоді дуже гарні дні стояли), а ще один сорт сімейної садила майже через місяць (у нас задощило і город був як озеро). Так цибулька обох сортів посохла разом , тільки та що посаджена пізніше виросла невелика.
Хто замовляв пересилку Новою поштою, сьогодні посилочки відправила.
ТТН дивіться в приват.
Укрпоштою, як і обіцяла, відправлю в четвер.
Нехай цибулька і часничок всім приносить радість, хто садитиме то на грядці , а хто куховаритиме та сироваритиме то в ковбасках та сирах. Дякую всім за замовлення!
Лишилось вільного часнику 3кг, цибульки 2кг. Хто ще невстиг замовити?