Продам лишки озимого часнику урожай 2017року. Часник вирощений на власній ділянці, без використання ядохімікатів, мінеральних добрив, стимуляторів росту та ін.
Назви не знаю.
Можка використовувати як для споживання так і для посадки на наступний сезон. Відправлю укрпоштою (по вартості самий оптимальний варіант) Новою поштою. інтаймом
Добрий вечір! А яка ціна за 1 кг?
Ціна 80 грн. за 1кг
Зоя, я хочу.
Завтра напишу сколько и куда.
И мне пару кило! Адрес пришлю в личку.
Добре, чекаю адресу.
В наявності є трохи дрібніший , такий самий але менші головки, він буде дешевший - 65грн.
Погана швидкість , фото невдається загрузити:cry:
Пропоную також часник іншого сорту, головка має багато дрібних зубчиків, сам часник також дрібніший в порівнянні з першим, але зберігається до наступного урожаю. Можу продати десь 5кг даного сорту Ціна -80грн.
.
Від 10кг діють оптові ціни:grin:
Можна 1кг одного сорта и 1 кг другого.
Марія, на пишіть свої координати в ЛС
Сьогодні відправила посилки для Mehtatel і Berendey.
Дівчата, зустрічайте:blush:
Номер накладної повідомила в ЛС
Пишу по просьбе Зои.
У неё серьёзные природные катаклизмы с грозами, ураганами и дождем, принесшие большие разрушения в хозяйстве. Пока нет света.
Зоя, просила передать, что отправит все заказы через пару дней. Всё, всё обязательно отправит.
Зоя, мне беленького кило:slight_smile:
Всім привіт, ми нарешті зі світлом.
Іра чекаю адресу в ЛС , після вихідних надішлю як і всім кому іще не встигла.
Прошу вибачення за затримку
Зоя, спасибо огромнейшее!
Чеснок приехал. В целости и сохранности. Положила просохнуть.
Потираю руки на Беллер теперь
Олюшка, споживайте на здоров’я! І Беллерчики качайте … і з сальцем смакота:kissing_heart:
Вот-вот Любимый как увидел чеснок, так сразу картинка с салом, хлебцем черным, водочкой и огурчиком ему нарисовалась
Іра, посилка сьогодні відправлена, зустрічайте. Номер в ЛС
Спасибо. Встречаем.
Зоя, пока попробовали только один вид чеснока - тот, что с большими зубками.
Чеснок оказался как раз в моём вкусе
Благодарю!