Продам шикарного козлика 6 місяців,народженого 8.10.2021 року від кози за четвертим окотом із дуже густим і смачним молоком на ймення Юнона та козлика Шервуда.На обох батьків маються копії документів.
Хлопчина до сих пір п’є вволю молока.Мама на піку раніше давала 4 л.
Козлик дуже врівноважений,любить ласку,по характеру - кіт. Інтерес до дівчат проявляє з пелюшок.
Нам уже стукнуло сім місяців!
Річард розважливий та спокійний.
Ввечері по розкладу сідаю на маленький стільчик і знаю що треба пообіймати,погладити і мордочку біля вушок почухати. Стоїть як вкопаний і тільки притуляється.
Ростом вже з маму і зовсім не худенький🤗.
В умовах теперішньої ситуації діє знижка.
Дзвоніть - домовимося.
Ще раз передивилася племсвідоцтво на маму - це лінія Хоєрс і походження усих попередніх поколінь з Нідерландів, Англії та Німеччини.
Хлопчинка мій улюбленець, скажу навіть що трохи жаль його буде віддавати бо такого аристократа і вихованого козлика у мене ще не було. Тому дуже переживаю щоб він знайшов саму турботливу родину і люблячих людей.
Дякую! Він дійсно шикарний!
Нажаль чи на щастя хлопчик ще вдома і виходить що на даний момент у мене два козлика. Когось одного треба всеодно продавати.
Здравствуйте, ну прям не полностью всеравно кем, просто хочеться свежей крови. Я уже нашол 92% за 4,5 тісячи. тоже провереный но поближе к нам.в харьковской области.