Англо-нубійська козочка 68%. Макарів.

Козочка народжена 28.04.19 року в двійні однополій. Дівчинка в день ще смокче маму, а також їсть траву, сіно, зерно і п’є воду. Мама 62 нуб 1 окот на піке була з двома козочками, місяць назад удой був 3 літра. На фото вона біла.
ММ Бруня 50х50 нубо-заан, німецька лінія хоєрс на піке 5200.
Папа Грек

Шантрі

Ціна дівчинки на сьогодні 5000 грн.

20 лайков

Номер і вайбер 0992526151. Часто немає зв’язку тож пишіть.

2 лайка

Приїхала сьогодні Шантрі, що сказати фото не передало її всю красу. Я так і знала що вона в живу ще краща. Спробую зробити фото щоб ви побачили її як я. Вона класна, я рада що від Грека і моїх дівчат такі гарні дівчата. І характер в неї хороший, спокійна, граціозна, Рижа красуня. Комусь пощастить. Це саме та коза яку я хотіла отримати від своїх тварин.
Чоловік каже ціну поставити вище. Я поки потримаю.

1 лайк

Шантрі ще трохи соромиться мене, і позує дещо сковано, і вушками прикривається, але щось трохи вийшло :slight_smile:

В неї кіточка на хвостику коричнева, так цікаво.

18 лайков

Ціна на козочку Шантрі 6000 грн. Вона головна коза в моєму “великому” стаді. Першокотка і Шантрі :slight_smile:
Дівчинка чудова, спокійна, після переїзду плакала 1 день, їсть і п’є все на рівні з дійною, харчами не перебирає. Така собі Рижа грація. Хто прийме її в турботливу сім’ю тому вона точно віддячить смачним молочком в майбутньому. У мами молоко солодке і першим окотом не на піке 3л було. Думайте, ціна буде ще рости по мірі росту козочки.

1 лайк

Гарні дітки від твого Грека,всі такі граціозні і профіль гарний в кожної.Жаль що вже він поїхав від тебе.Бажаю гарної мами твоїй Шантрі.:rose::rose::rose::heart:

1 лайк

Дякую Верочка. Я також ними дуже задоволена. А поїхати він мав, в мене його дочка і онучка тепер, і ще він поїхав в такий гарем, що навіть трохи переживаю, щоб його не зносили швидко :no_mouth:
Він гарно попрацював у мене, всі його діти і онуки перейняли лагідний характер і довіру до людини, навіть козли. Так що Грек назавжди в моєму серці тепер, як козел легенда.

4 лайка

Оль, я тут добавлю, если не против. Тот кто купит от Вас козочку, точно не разочаруется) Отличное здоровье, характер(а это очень важно!), очень удобное и красивое вымя, ну и конечно-же удои, также радуют, так что желаю Шантри заботливых и ласковых ручек! Я еще помню что у Бруни очень вкусное и жирное молоко(я так понимаю это бабушка?)

1 лайк

Так саме бабушка. І дочка мама Шантрі має дуже смачне молоко. Дякую Віка, я теж бажаю твоїм дівчатам гарних рук, не можу обійти увагою цьогорічну дочку буї, її сестра 2018 року по всім показникам чудова.

1 лайк

Шантрі

12 лайков

У кізоньки горбинка краща ніж в її мами.

2 лайка

Дякую. Оголошення прошу закрити.

1 лайк