Шукаємо новий дім для нашої красуні козочки 100% АН народженої 25.01.25 в різнополій двійні , обезрожена, привчена до соски. Мама першокотка з мого господарства на роздої 3+, а батько від Надії Чмих привезений. Бризки шампанського по обох лініях в кількох поколіннях. Фото родичів додам. Локація Черкаська область м Чигирин. Телефон (Вайбер) 0955501968
Козочка 100% АН народжена 25.01.25 в різнополій двійні , обезрожена, привчена до соски. Мама першокотка з мого господарства на роздої 3+, а батько від Надії Чмих привезений. Молоко солодке ,мама легкодійна. Бризки шампанського по обох лініях в кількох поколіннях ,тому матимете не тільки красу а іще і багато смачного молочка.
Добрий день а в яку ціну Козочка ?
Просимо 10 тис грн і в нас знову народилися козочки, дві сестрички і за таку ціну до місяця можна забрати їх обох
Дві маленькі красуні козочки 100% АН народжені 29 .03. від мами з другим окотом , батько Танго ( лінія І. Богусласької і Н. Чмих), документи,генетично рогаті , будуть обезрожені, привчені до соски. До місяця бюджетно 5 т одна, краще б в одні руки. Локація Черкаська область м Чигирин. Вся інформація в особисті повідомлення. Тел. Вайбер 0955501968
В бризках козочка продана. Шукаємо новий дім для менших козодіток.
В нас знову козочка з другим окотом подарувала нам двох малявок дівчаток. Фото додам пізніше, бо одну можливо таки захомячу собі ,а от дівчинку павлін прилаштовуватиму
Нарешті зробила фото ( за допомогою чоловіка) мами двох менших козочок , самій тяжко зловити в правильному положенні,щоб було більш інформативно. У мами вим’я правильної круглої форми і сама вона в мене з дитинства прямо одна грація
Ну ось і вийшло сонечко,хоч і холодно але в нас пройшла маленька фотосесія
Козочка павлін шукатиме новий дім а її сестричка залишаються дома)
А це вим’я мами козочок
всі красуні, бажаю дівчінці скорійш знайти нову хазяїчку!