а нельзя при регистрации на форум сделать какую то галку - путин @ло… например. чтоб отсеивать неадекват
Кружочек мелом нарисовать…
как у Гоголя? хорошо бы (я б вокруг своего дома такой сделала бы)
16 символов
А впн уже отменили? Будут китайцы консультироваться, или бразильцы.
ну собственно форум то международным заявлен
С помощью ВПН любой русский может изобразить, что он живёт в какой угодно стране.
а, в этом смысле
а есть задача именно от всех русских закрыться?
Ну, были и такие предложения
https://forum.kozovod.com/t/kak-pomoch-koze/46042/11?u=olga79
С другой стороны… А откуда мне знать, чем вот вы например там на досуге занимаетесь? Может коз чешете и вражеской армии носки вяжете… Трындеть, как говориться, не мешки ворочать. Всех то всех. Наши службы тоже разбираться не будут. Раз уж тут все такие адекватные собрались.
Я пропонувала тимчасово закрити регестрацію нових форумчани. Бо зараз дуже активізувалися різні " патріоти", які налагоджують зв’язки для отримання інформації. Якщо писати і звертатися не зможуть до нашої спільноти, то через певний час втратять інтерес до нашого ресурсу.
А у своєму середовищі ми скоріше наведемо лад.
Ольга, вот вы сейчас меня с носками насмешили
хотя, так оно конечно, через экран всего ж не увидишь
А якщо людина засуджує агресію?
Я вважаю, що зараз головне, щоб припинилися напади ботів, чи патріотів, на форум. Ви ж бачите, що закривають доступ одному “адекватному”, а він, чи подібний до нього, знову регеструються. Подивіться на статистику тих “форумчан”, які мутять воду.
Ви, Оля, все робите вірно, так як повинен вести себе лікар - допомога у першу чергу, це ваша робота і покликання. І хто, якої віри, не має значення, бо це по-совісті. Але ми повинні захиститися від нападу агітаторів, які постійно в пошуках зрадників.
А мені жалко кіз,навіть тих…вони точно не винні
Ну, да. А мы ж тут все на козьем форуме слабы морально, до сих пор не определились, куда бежать и кого поддерживать. Вот нас и агитируют тут при помощи больных коз и козьих проблем.
Особливо добре допомагає процесу агітації фото брудних козиніх геніталій на весь екран, до ранкової кави саме те. Я ваша на век!
я ж чуть семью не разбудила
Я думаю той, хто хоче зрадити, вже давно сам знайшов всі входи і виходи. А не чекає, коли йому хтось невідомий напише в особисті. Поставте себе на місце зрадника - ви б відповідали першому зустрічному в особисті? Давайте вже думати холодною головою.
Ну так ми ж скрізь усім доводимо, що вони гівно, а ми золото. То мабуть треба не словом, а ділом це доводити. Повинні ж ми відрізнятися в кращу сторону.
Я не можу це зробити. Бо бачу Бородчнку і Макарів дуже часто, а сама із Бучі. А ще у моєму будинку, у моєму під’їзді, по-моєму стояку трьох хлопців поховали, останнього з Бахмуту привезли. Вони всі однолітки мого сина, від них матерям навіть онуків не залишилось. Дітей наче і не було. Просто пусте місце.
Ну добре, уявіть, що ви на території росії живете. Ну так склалося. І хочете Україні допомогти. Ви будете відповідати невідомій особі, яка напише вам в особисті з такою пропозицією? Чи будете шукати якісь більш надійні зв’язки?