адекват

Той, чиїх тварин постріляли/порізали окупанти, хто втратив близьких, домівки, хто під обстрілами вивозив сім’ї та своїх тварин, той не шукає можливості допомогти жителям росії. То були ні в чому не винні люди, які просто жили в своїх домівках на своїй землі. Мене пригодомшує ситуація, коли я повинна ненавидіти росіян. Але я памятаю шлях з дитиною через зірваний міст, розстріляні автівки на підходах до того мосту, евакуаційний автобус, в який влучив російський снаряд, і в якому загинули мої односельці. Це було через 15 хвилин після того як ми відійшли від місця збору. І я ненавиджу. І бажаю їм всім стократ того, що пережили ми, і тим , хто безпосередньо приймав участь, і тим, хто мовчки спостерігав.

5 лайков

Співчуваю. Це страшно. Але ж ваш будинок цілий. Ви повернулися з Польщі?

Іжу між Польщею і Україною. За будинок не знаю - подивимось що буде, коли зійде вода. Сусіди, хто не виїхав, якось живуть. Вода стоїть на заступ лопати. Ні сіно косити - сінокоси залиті, ні фруктів - сади у воді позамокали і пожовтіли, ні город вспахати - тільки вручну і все водянисте, не зберігається, ні сховатись у погріб - бо води по шию. Але сподіваймося все буде добре.

Ну, сіно, кози - то ж у вас хоббі було. Основне джерело доходу інше, я так розумію. Але чому Польщі не полишаєте - здогадуюсь.

Мене просто цікавить ось що. А чиїми руками повинно робитись це стократ? Якщо всі розумні своїх синочків повивозили. Хто буде кремль палити? Я своїх не вивезла.

2 лайка

То не хобі. То частина життя. Улюблена. В Польщі для науковців набагато більше можливостей, і поки триває контракт , буду тут. Але більш за все хочу додому.
Толку від 17 річних юнаків на війні немає. І їх не призивають. До того ж студентів. То хай собі діти вчаться спокійно. Бо ситуація з навчанням в Україні , нажаль, не найкраща.
А щодо того чиїми руками - не зичу нікому з співвітчизників крові на руках. росія сама в дермі захлинеться без нашої допомоги.

Дівчатка, щось тема переростає в якесь негарне русло, я закрию до рішення адміністрації.

3 лайка