адекват

сейчас яндекс - пропаганду гонит, в вк - только попробуй чето напиши. по сути в русскоязычном интернете (в зоне рф) без впн - та же пропаганда

4 лайка

Це наші проблеми, а не громадян росії.

А нічого що сам пушилін сказав, що за вісім років Донбас не бомбили і ось почали.

Хто ще зомбований? Ви ще згадайте про “мальчика в трусиках распятого” з цього навіть русня рже.

7 лайков

Мені, чесно кажучи, незрозуміло, навіщо наші фахівці це роблять - допомагають жителям ворожої держави з їх тваринами. Мені по людські їх шкода - але вкладати свій досвід в економіку московії, як мінімум соромно перед хлопцями, що захищають Україну.

9 лайков

Ну, по-перше, наші форумчани просто не можуть бачити, хто звідки. Це, напевно, первопричина. Друга причина - шкода тваринок. Це ж живі істоти, а ми не рашисти, що вбивають просто тому, що мають зброю, от і вся різниця.

5 лайков

Звідки - то в більшості випадків зрозуміло, тваринки - промислові, жалість тут ні до чого. Кожна копійка в промисловість ворога - то кров і життя наших захисників.
В українському законодавстві така діяльність може трактуватись як співпраця з ворогом.

6 лайков

Як гучно сказано… Кілька років тому я тему створила на форумі - “Как правильно налогообложиться козоводу” З якої випливає, що дрібні козоводи ніяких податків не платять і платити не збираються, незалежно від доходів, ніде.

А мені НЕ зрозуміло. У мене не стільки часу, щоб це все виясняти. Щоб фільтрувати, хто звідти, а хто просто російськомовний, чи з Грузії, Казахстану та ін. Ви ж теж як прийшли на цей форум “ШТОкали” і “КАКали”.

7 лайков

А как вы думаете куда денется ваш Зеленский,когда совсем прижмет невмоготу. Вы думаете он за Украину на плаху ляжет? Он рванет в заготовленное укромное местечко и будет прожигать украденные у своего народа миллиарды. А вы останетесь на выжженной,разграбленной земле и будете веками выплачивать долги,которыми они набили себе карманы,чтобы безбедно дожить свою жизнь очень ДАЛЕКО от Украины. Каждый народ заслуживает то,что имеет. Вы заслужили вашего шута и наркомана. Умирайте за него

а ви садиста і дітоубивцю пригріли у себе на грудях і відключили свої мозги щоб не бачити що він робе в першу чергу з вашою росією і скільки ваш збочинець відправив своїх синів на вірну смерть щоб реалізувати свої амбіциї

6 лайков

Інна будласка заблокуйте цю путінську збочинку

6 лайков

А кто нам ту землю выжигает и грабит? Насилует, пытает, кто? По указке вашего фюрера…
Айайай, какой у нас президент нехороший. Зато наш и не лезет убивать и грабить в другие страны.
Действительно, мы его выбрали. Вот захотели такого, и выбрали. А ваше какое дело? Вы вон фашиста терпите, терпите и дальше, он же не только украинскую нацию истребляет, а, в первую очередь русскую.

11 лайков

Ми заслужили те що заслужили, вам то яка різниця? Чому ви до нас приперлися з війною? Ви за свого х.ла хвилюйтеся.

5 лайков

через таких немає бажання й заходити на форум

4 лайка

Ну то що - консультувати чи ні? Чи нехай викликає ветеринара, платить за виклик, щоб ветеринару було чим податки заплатити? Нехай купує багато дорогих препаратів, щоб ще більше податків сплатити. Бо можна і простим копійчаним глюконатом відбитись. Нехай закопає козу і іде в маркет по молоко - підтримувати ворожого виробника. Чи як?

Цікаво, а що в московії немає ветеринарів, по типу нашого Прядко? Саме цікаве, що на данний момент якось по моїм спостереженням
з відти більше питань чим з України.
Коли орки розстрілювали наші ферми кіз, коров, свиней, курочок вони не жаліли наших тваринок. А ми маємо жаліти їх?
Олічка, це не Вам написано.
А просто думки в голос.

3 лайка

Бо там багато соцмереж просто зникли. А наші всі на фб сидять.
Дрібний козовод для держави - всеодно що велосипедист для автодора. Податків ноль, а дорогами користується. Ще й велодоріжку намалюй. Це такі самі виживальщики, як ми з вами.
Але як хочете… Нехай Антон щось вирішує…

Я думаю таких як він там вже давно заставили оподаткуватися… Це у нас поки ще воля.

Та є там Вячеслав Шаталов. І лекції читає. І консультує платно. І його всі координати є в вконтакті та ютубі.
Але ж він задарма і слова не скаже. Думаю, там він не один такий.
Так що, Оля, на ваш розсуд.

1 лайк

І ви думаєте він ухиляється від сплати податків?