Новогодний конкурс – игра "ОБМЕН ПОДАРКАМИ 2019-2020р"

У більшості давніх народів святкування Нового року збігалося з початком відродження природи й відбувалось зазвичай до березня.

В Україні саме у січні найбільше релігійних свят. Це пов’язане із новорічними обрядами і з тим, що взимку люди здавна тяжко не працювали коло землі .

Різдво в Україні – одне найважливіших свят у році, яке має багато давніх традицій. Цикл релігійних зимових свят вважається найбільш містичним з усіх. У цей таємничий період ворожать на майбутнє та вірять в прикмети.

Неабияк захопливою є традиція в надвечір’я Різдва. Це таємниче частування називають Святою Вечерею, до якої обов’язково входять дванадцять (за кількістю апостолів) пісних страв. Головна страва – Кутя – символізує єднання з Богом.

Новий рік – найбільш очікуване свято.
1548076602_podarunki-na-noviy-rk-2020-svoyimi-rukami
Новий рік 2020 буде роком Білого Щура згідно із китайським календарем та відкриває дванадцятирічний цикл східного календаря .Для покровителя року найбільш важливим є сім’я та близькі, тож Новий рік треба провести у родинному колі. Колір свята – білий, металевий та молочний. Щур – перший знак в китайському календарі. Саме щур першим постав перед Буддою і вшанувався честі відкривати календар. На Сході щур є символом багатства, чистоти, добробуту та доброчесності. Представникам цього знаку притаманна боротьба за справедливість та сильний характер. Білий колір символізує чистоту, щирість та добрі помисли.

Попри те, що 2020 рік є високосним, астрологи кажуть, що він є вдалим для створення союзів і поповнення в сім’ї. Зірки обіцяють всім благополуччя та фінансовий достаток. Якщо правильно продумати, яким чином заробити більше коштів, то Білий Щур радо цьому допоможе.

Рекомендується у Новому році не витрачати намарно час. Будьте рішучими та впевненими в собі і не стійте на одному місці. Регулярно займайтеся спортом, тримайте тіло в тонусі, не лінуйтеся, будьте акуратними, знайдіть собі хобі та постійно самовдосконалюйтеся.

Головне зимове свято треба зустрічати у гарному настрої та у веселій компанії. Покровитель 2020 року любить добряче поїсти, тож святковий стіл повинен бути щедрим на страви. Задоволення Білому Щуру принесе сир, тож не забудьте про основний інгредієнт Нового року.

І для продовження гарного новорічного настрою пропоную розпочати конкурс – гру «Обмін Новорічними подарунками 2019-2020р.»


Форма регистрации

36 лайков

Правила гри:


***1. Реєстрація учасників ( всих бажаючих прийняти участь в грі та підняти новорічний настрій) з 15.11.2019. по 01.12.2019р. ***
2. 02.12.2019-03.12.2019 р. проводиться жеребкування ( визначаємо хто кому буде дарити подарунок). До закінчення конкурсу - гри ніхто не знає від кого отримає подарунок. На протязі двух днів ви отримуєте анкету учасника кому будете відправляти подарунок.
3.04.12.2019.-20.12.2019 один з головних та приємних етапів - це підготовка подарунка.
4. З 21.12.2019 по 26.12.2019 відправлення подарунків

29 лайков

Більш детально правила гри будуть трошки пізніше, надіюсь ще на допомогу @meg Антон ( стосовно анкетки). Дякую

9 лайков

Урааааа! Юлічка дякую, дякую, дякую!!! Ви молодчинка :kissing_heart:! Нарешті буде свято!
Я приймаю участь!

14 лайков

И я принимаю участие как обычно))

10 лайков

я також участвую ! Ця новорічна гра дійсно піднімає настрій !

9 лайков

Наверное и я в этом году решусь на участвие в конкурсе. :santa:

12 лайков

И я и я :smiling_face_with_three_hearts:

9 лайков

Дякую, надіюсь справлюсь…

7 лайков

Клас, клас. Я тоже в долі :joy:. Кому щура прислать? Можу сірого, можу білого :joy::joy::joy:

16 лайков

Юля, звичайно справишся. І скільком людям свято зробиш. Дай Бог тобі щастя.:rose::rose::rose:

9 лайков

Обов’язково справитесь.
В мене аж настрій піднявся. Тепер всі швиденько пишуть у себе на сторінці свої мрії та побажання. А в кого немає сторіночки, створюємо.

7 лайков

Я про те, що малеча допомагає, зараз сиджу помилки виправляю…

7 лайков

Ні, Наташа, щурів не треба :joy:.

2 лайка

Тепер залишається дочекатися анкети і можна готувати подаруночки…

5 лайков

А з малечею, ще цікавіше. Для них це також свято. А помилки ми пробачимо, не так це і страшно.

9 лайков

Головне, що обмін подарунками відбудеться, а помилки - не зважайте на них. Ви молодець що наважились і все у Вас вийде!

10 лайков

Новорічний конкурс - гра “Обмін подарунками 2019-2020р” правила гри:

1.
Всі бажаючі прийняти участь у грі та автоматично поліпшити новорічний настрій, заповнюють анкету, що буде трошки пізніша доступна для заповнення… Перший етап проходить з 15 листопада по перше грудня. *
2.
Другого - третього грудня проводиться жеребкування, де визначаються пари, хто кому буде дарити подарунки, Фото жеребкування будуть виставлені на протязі дня третього грудня. *
3.
На тетьому етапі Ви дізнаєтесь ім
я учасника гри якому будете готувати подарунок, трирмайте його в секреті адже це найцікавіше. Приготування самого подарунка, не забудьте про листівку, де і відкриєте секрет, хто ж підготув
ав такий довгоочікуваний подарунок). Подарунок можна зробити власноруч або ж купити, головне щоб він був від чистого серця…

4.
І
так подаруночок готовий, листівка з ним уже гарненько упакована та чекає свого часу на відправлення. Четвертий етап, тобто прогулянка до поштового відділення ( це може бути любе відділення чи то укр пошта чи нова , любий перевізник) , за доставку подарунка оплачує відправник
.zz *
5.
І самий останній етап - це отримання подарунка ( покращення новорічного настрою, море емоцій та усмішок) та фотозвіт в темі.


P. S В конкурсі можна брати участь : якщо ви зареєстровані на Козоводі не пізніше вересня і якщо вже заповнили анкету відмовлення від участі не приймається…

19 лайков

Юля @retera, дякую, що погодились вести цей чудовий конкурс-гру!
Чекаємо анкету :hugs:

13 лайков

я зареєстрована з жовтня, але дуже хочу взяти участь в Новорічному конкурсі, дозволите:relaxed:

7 лайков