Мій Єлісей...

Харчування.
Сіно в вільному доступі. В наявності 2х видів .Перше це перший укіс люцерки наполовину з травою, на вигляд старовате -трава вже вибила бирки з насінням, друге це люцерка молода зелена з листочками. До смаку припало сіно в першому варіанті. Даю вівсяну солому - уваги не звертає ніякої (але не дивно, кози іі також не хочуть)
Зерно у мене ячмінь70%, кукурудза 30% ( маю ще пшеницю, але не даю її ні козам ні малому) Зернових у Іри @Solnce_vsem козлик отримував до 1кг, але склад у мене інший тож почали з мінімуму на сьогодні дійшли до 350гр ( пайку ділю на 2рази)
Овочі. Виділяю в день одну морквину середнього розміру і столовий бурячок, це десь 300-400гр. Овочі не завжди хоче їсти
Ще він отримував премікс від Каті @Veterin , але я це упустила і незамовила його наперед до покупки козлика. Тепер прийдеться декілька днів почекати, поки зможу отримати посилку з переміксом.
Мої всі кози отримують біотан, але малого вирішила погодувати тим до чого він звик. Так що на даний час він без добавок, чекаєм посилку
Ще положила сіль звичайну, лизунець роялівський -але вони його не цікавлять.
Принесла гілля сосни-трохи скубає…

Щодня ходим разом з козами гуляти, це займає 1-1.5год., в залежності від погоди і вільного часу.
Дуже активно цікатиться козами, постійно до них заграє - прицмакує і притупує ногою. Але всі дівчата кітні і такий ранній жених їх не цікавить…
Прошу досвідчених козоводів підказати, можливо я щось роблю не вірно. Буду дуже вдячна за поради.
Кілька фото з прогулянки по окрузі

!
Ніхто заміж не хоче

36 лайков