Легка та смачна у приготуванні страва.
Яскраво жовтого кольору якраз для зимових вечорів коли так не вистачає сонечка. Приймайте.
Що нам потрібно:
12 картоплин середнього розміру
500гр сиру( можна адегейського)
2-3 ст. сметанки
1ч.л. куркуми(обовязково)
Сіль, перець за смаком.
Картоплю нарізаємо кружельцями і викладаєм у форму яку змастили маслом. Я спішила і для цього проварила іі 3 хвилинки у воді щоб скоріше спеклась.
Далі руками подрібнити на картоплю сир. Адегейський потерти на тертку.
Сметану, сіль,перець,куркуму та трошки води збити в блендері і полити сир.
Зробити так ще раз.Якщо посипати тертим твердим сиром буде ще смачніше.У мене якраз просто не було під руками.
Можна запікати при температурі 200градусів 40 хвилин. Приємного апетиту!!!
Ця страва з індійськоі кухні. Люблю щось цікавеньке позичати з інших краін. Якраз на сирній неділі - сирна страва. Ось і ми зробили повтор. На цей раз посипали тертим сиром. Мммм… Так набагато краще!
Істи моі дітлахи почали з верхнього сиру, який тянетьця як жвачка. Це в них найулюбленіший момент. Ну а картоплю можна і на потім відложити.
Ситних та теплих вам вечорів!!!