Жовтогаряча картопелька

Легка та смачна у приготуванні страва.



Яскраво жовтого кольору якраз для зимових вечорів коли так не вистачає сонечка. Приймайте.
Що нам потрібно:
12 картоплин середнього розміру
500гр сиру( можна адегейського)
2-3 ст. сметанки
1ч.л. куркуми(обовязково)
Сіль, перець за смаком.
Картоплю нарізаємо кружельцями і викладаєм у форму яку змастили маслом. Я спішила і для цього проварила іі 3 хвилинки у воді щоб скоріше спеклась.



Далі руками подрібнити на картоплю сир. Адегейський потерти на тертку.



Сметану, сіль,перець,куркуму та трошки води збити в блендері і полити сир.



Зробити так ще раз.Якщо посипати тертим твердим сиром буде ще смачніше.У мене якраз просто не було під руками.
Можна запікати при температурі 200градусів 40 хвилин. Приємного апетиту!!!:yum:


Ця страва з індійськоі кухні. Люблю щось цікавеньке позичати з інших краін. Якраз на сирній неділі - сирна страва. Ось і ми зробили повтор. На цей раз посипали тертим сиром. Мммм… Так набагато краще!


Істи моі дітлахи почали з верхнього сиру, який тянетьця як жвачка. Це в них найулюбленіший момент. Ну а картоплю можна і на потім відложити.:blush:

Ситних та теплих вам вечорів!!!

4 лайка