Моя козоманія починалась з цього форума, нехай вона тут і передасться іншому любителю козочок. Сподіваюсь моє невелике стадо знайде свого наступного господаря.
50/50 нубо-зааненська коза Манго з господарства ОгОгО Кози-Кози, на піку дає до 4 літрів густого смачного молока. Зараз дійна після 5 окоту, приводить по двоє-троє козенят. В цьому році три кізочки від Річарда.
50/50 нубо-зааненська коза Жанна з господарства ОгОгО Кози-Кози, на піку дає до 3 літрів густого смачного молока. Зараз кітна шостий раз.
4 дійні кози за другим (троє) і першим (одна) окотом. Народженні від зааненського козла Альфа 87,5% та різних кіз.
3 полунубійки 50% від козла Річарда і різних кіз. В серпні їм буде рік. Гарні, рослі.
5 кізочок цього року від козла Річарда 75% (троє) і 50% (двоє). Випоюються молоком.
Кози та козел підбирались для розведення, чудових молочних ліній. Утримання стада цілком виправдане, якщо є час їх випасати та приділяти уваги іншим питанням. Стадо регулярно глистувалось, давали сіль просту і з мінералами. Годування в основному було випасне, в стійловий період сіно, гілки, солома + зерно (кукурудза, ячмінь).
По вартості. Прошу за всіх по вартості трьох перших в списку (100% нубійця і двох 50% нубійок) тобто 1400 дол. Саме стільки наша сім’я за них заплатила. Можливий торг. Вважаю, що стадо готове для подальшого розведення і при належному догляді віддячить смачним молочком уволю. Пишіть в повідомлення або у вайбер 0672654727 Ольга.
Кому готове стадо для розведення і отримання молочної продукції? Козел має чудові молочні лінії. Таких молочних кіз 6-літровок за першим окотом можна по пальцям порахувати і від них козлики, маленькі яких ще ростити треба, коштують не менше 1000 дол. А тут готове стадо, тільки бери і доглядай. Прошу, зверніть увагу! Дуже треба найти гарних господарів! Будете задоволені!
Дякую! Шукаю козам гарних, відповідальних господарів На жаль, сама не встигаю всім займатись. Але траву 60 соток скосили, так що може бути ще й придане до стада
Пумка. Після першого окозу. Від зааненського козла Альфа і кози зааненського типу. Має гарне зручне в доїнні вим’я. Шукає нових господарів сама або зі всім стадом.
Двух дійних продали. А це Жасмін. Від Альфа і Жанни. Жанна. до речі, недавно окозилась козликом, зараз на роздої. Шукаю різні варіанти пристроєння кіз. Кому цікаво звертайтесь. В гарних руках будуть гарні надої.
Є ще дві дійні козочки, які продаються в першу чергу. Фото вище, це Пумка та Жасмін. Також 100% козлик АН з ксероксами на родоводи батьків і його дочки минулого і цього року. Кому цікаво - звертайтесь.
Пумка поїхала в новий дім на черзі Жасмін. Не дуже спішно, але якщо знайдуться хороші господарі, яким потрібна спокійна безрога дійна козочка, то може переїхати за недорого.
Жасмін поїхала в новий дім. Сподіваюсь, їй там буде добре, хоча якісь передчуття не дуже… Але все ж сподіваюсь…От бувають покупці, після яких такий класний настрій, хоч і продав козочку, так би мовити, за “три копійки”. А часом продаси непогано, а на душі погано.
Що ж, лишились дійні Манго і Жанна і доці Річарда від різних козомам. Кому цікаво, звертайтесь.
Далі шукаю надійних дбайливих господарів. У нас, хоча далеко не тільки у нас, світло часто виключають. Робота в мене зав’язана з інтернетом, тож все більше схиляюсь до переїзду з дітьми у місто. Бо і робота і навчання в селі ніяк неможливі. Моя мрія про спокійне господарювання розбилась. Будемо збирати нову. Але козочки ніяк не вписуються в ці плани. Отож…
Річард вже покрив Манго і дві прошлорічні козочки, своїх дочок. Козла в мене іншого нема, а з місцевими не звожу. Під покриття лишилась ще Жанна і одна прошлорічна козочка. Цьогорічні малі вертихвістки теж приходять в охоту, але поки ні. Треба їм підрости. Сіно є. Пасти є де. Можливо когось цікавить переїзд зі своїм невеликим стадом. Було б бажання, а господарювати є де. Пропозиція тільки для чесних і порядних.
Річард далі працює +Жанна і ще одна прошлорічна по плану і до нового року можна закривати шлюбний сезон Далі надіюсь, що найдуться люди, яким зможу передати своє надбання, яке гідне, щоб за ним гарно доглядали і отримувати чудову молочну продукцію