Стадо кіз продаж/обмін/розсрочка

Стадо кіз складається з:

  1. 100% англонубійського цапа
  2. 3 дійних кіз 50% англонубійських (1 п’ятий окіз і дві з першим)
  3. 5 минулорічних кіз (дві 50% англонубійські і три 75% англонубійські).

За ціну не говорю, бо що не скажу, все дорого, а продати треба було вже вчора. Тому кажіть свою вартість, як то кажуть по совісті. Всі ж знають ринкові ціни і т. д.

Локація Миргородський район, Полтавська область.


16 лайков

Прийдеться здати кіз на м’ясо, як не знайдуться бажаючі. Можна хоч взнати, що в них не так, що ніяк не можуть продатись?

@nashaperemoga добрий день! А де ви ще виставляєте оголошення крім козовода?

2 лайка

На олкс, на фб молодняк, але там взагалі без результатів

1 лайк

Мало кого зараз цікавлять кози. По-перше, люди не хочуть працювати, потім, не відомо, що буде завтра, а ще, як на купленому всьому, до зовсім невигідне утримання. Всі корма тепер дорожезні.

Це тільки або фанати козівництва, або для себе хтось вирішить.

А з козками вашими все гаразд. Гарнюнькі, доглянуті.

7 лайков

Це час такий, у мене частина козликів уже вморзилці, залишились такі що гляну, то аж серце ниє…але до кінця місяця також підуть під ніж.теж саме з кізками

6 лайков

Можливо ви праві.Та в минулому році, як війна почалась, хоч дійних купляли, в цьому навіть дійні нікому не треба, або по такій ціні, що хоч плач.

5 лайков

Гарні у Вас кози, видно що доглянуті. Можливо ще тому що далеко, ми в Київській обл, у нас купують. Гарних, дбайливих їм господарів знайти :smiling_face_with_three_hearts:
Спробуйте оголошення в олх в топ поставити, в нас вже перевірено - коли в топі- дзвонять, цікавляться, коли не в топі, перестають, ну і статистика переглядів зразу ж падає…

4 лайка

Дуже дивно що козлик такого походження ніяк не знайде новий гарем. у нього ж мама просто КАРАЛЄВА. Змініть фото, на них він сумний і не презентабельний,покажіть його трошки по іншому,трошки яскравіше розкажіть про його переваги,вкажіть номер телефону в оголошені,бо не зареєстровані мабуть тільки читати можуть а коментувати не мають змоги,поновіть посилання на його походження.Не можна такого на мясо.

6 лайков

Лишилось 5 минулорічних, козел і одна дійна

1 лайк

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.